Program


SZEPES MÁRIA AKADÉMIA / Mágia, Tarot, Asztrológia, Meditáció c. nyitó rendezvényi nap
3

SZEPES MÁRIA AKADÉMIA / Mágia, Tarot, Asztrológia, Meditáció c. nyitó rendezvényi nap

Szepes Mária gazdag szellemi hagyatékának és szemléletének megismertetését tűzte ki céljául a SZEPES MÁRIA AKADÉMIA, amely februártól időszakos rendezvényekkel és előadásokkal kívánja életben tartani és továbbadni az írónő tudásának lényegi elemeit.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. február 17. szombat, 10:00

Ezen eseményeken Mária barátai, tanítványai, pályatársai és a hasonlóképp gondolkodók adnak elő az ezotéria bölcsességének mély és múlhatatlan kútjából merítve.
Február 17-én a Szepes Mária Alapítvány, illetve a Szintézis Szabadegyetem – melynek az írónő az alapító fővédnöke – az Akadémia első, ünnepi rendezvényén az analógiatudományokat ismerteti meg a látogatókkal szakértő előadásokon, és témához kapcsolódó kerekasztal-beszélgetésen keresztül.

- előadók között:
MÜLLER PÉTER  /  VÁSÁRY TAMÁS  /  KATONA KLÁRI  /  VENCZEL VERA

- előadók:
ALMÁSI CSABA (a Szepes Mária Alapítvány elnöke)  /  ÁMON ANGÉLA (pszichológus, asztrológus, tarot mestertanár)  /  KISS J. ZSOLT (szerkesztő-műsorvezető, asztrológus)  /  KOVÁCS JULIANNA (Szepes Mária tanítványa, könyveinek szerkesztője, a Szepes Mária Alapítvány kurátora)  /  MÜLLER PÉTER (író, spirituális tanító)  /  PAULINYI TAMÁS (író pszi-kutató, a Szepes Mária fővédnöksége alatt működő Szintézis Szabadegyetem igazgatója)  / VÁSÁRY TAMÁS (zongoraművész, karmester, előadó)

- kerekasztal résztvevők:
NOVÁK ANDRÁS (az Édesvíz Könyvkiadó igazgatója)  /  KATONA KLÁRI (énekes)  /  PAULINYI TAMÁS  /  VÁSÁRY TAMÁS  /  VENCZEL VERA (színművész)

- zenei bemutatóval közreműködik:
BLAZSÓ DOMONKOS (bariton)

http://www.szintezis.info.hu/Nyitott-programok/Szepes-Maria-Akademia

Ajánlatunk


Tóth-Vajna Zsombor a fiatal magyar historikus régizenészgeneráció kiemelkedő tehetségű tagja, karmester és a régi billentyűs hangszerek specialistája: orgona-, csembaló-, fortepiano- és klavikordművész. Tanulmányait a budapesti Zeneakadémián és az Amszterdami Konzervatóriumban végezte.

Kelemen Barnabás évtizedek óta a magyar és a nemzetközi zeneélet ünnepelt művésze, aki szólistaként és kamaramuzsikusként világszerte sikereket arat. Számos verseny győztese, játékát díjnyertes hanglemezek - köztük a Bartók Új Sorozat CD-i - örökítették meg.

Kövess minket!


További ajánlataink


Az Özvegy Karnyóné

Új Színház

Az Özvegy Karnyóné vérbő komédia, sok zenével az esendőségről, tele fordulattal, szerethető karakterrel, versengéssel, ármánnyal és persze szerelemmel. És, hogy…

Postmodern Jukebox: The ’10’ Tour Szép

Müpa, Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem

A zongorista-hangszerelő Scott Bradlee 2011-ben indította útjára Postmodern Jukebox elnevezésű projektjét, amellyel tíz éve töretlen sikerrel turnéznak, és amely minden…

AZAHRIAH TRIPLÁZIK A PUSKÁSBAN!

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!