SuperShop programismertető

                         supershopIgényeljen SuperShop kártyát most awww.supershop.hu/kartyaigenylesoldalon!

MI A SUPERSHOP?

A SuperShop a legnagyobb többpartneres hűségprogram Magyarországon. A SuperShop törzsvásárlójaként Ön névre szóló plasztik törzsvásárlói kártyán gyűjtheti és válthatja be partnereinknél a SuperShop pontokat.

A SuperShop törzsvásárlói kártya előnyeit Ön 16 partnerünknél országosan közel 800 elfogadóhelyen élvezheti.

 

Pontkibocsátó és pontbeváltó partnereink:

INTERSPAR Hipermarketek, SPAR Szupermarketek, City SPAR, SPAR partner és SPAR market áruházak,

OMV töltőállomások,

BURGER KING éttermek,

Prímaenergia Zrt. - PrimaNet webáruház,

Interticket-Jegy.hu webáruház,

BELLOZZO® olasz étterem,

NetPincér webáruház,

Papírmadár® üzletek,

BestByte webáruház és 1 budapesti üzlete (Budapest, XI. Allee Bevásárlóközpontban),

Kärcher Center – Store csatlakozott üzletei,

Katedra® nyelviskolák részt vevő iskolái

REGIO® JÁTÉK üzletek

Doktor24 Egészségközpont

Wellnesshétvége.hu belföldi szállásfoglaló weboldal

 

SuperShop pontkibocsátó partnerek:

UNION Biztosító és a

PremioTravel Utazásszervező Iroda

 

További részletek:  https://www.supershop.hu/partnereink/

                         supershop kartyasor

Az elfogadóhelyek pontos listáját a honlapunkon könnyen megtalálhatjahttps://www.supershop.hu/elfogadohely-kereso/oldalon.

 

HOGYAN GYŰJTHET SUPERSHOP PONTOKAT?


Fizetéskor nyújtsa át SuperShop kártyáját a pénztárosnak, aki automatikusan feltölti a vásárlás után járó pontokat az Ön kártyájára. A SuperShop programmal kapcsolatos akciókról a telefonos Ügyfélszolgálatunk mellett a sajtóból, szórólapokból, az internetről (www.supershop.hu) és az elfogadói hálózat üzleteiben is tájékozódhat.

 

Egyszerű pontkibocsátás:

A SPAR és INTERSPAR áruházakbanminden elköltött 200 Ft után 1 pontot kapunk.A vásárláskor a pontkiadás alól kivételt képeznek a következő termékek:szórólapban meghirdetett termékek (kivétel a SuperShop kártyabirtokosoknak meghirdetett többszörös SuperShop pontkiadás, illetve az extra pontjóváírás); szórólapban nem szereplő, esetileg meghatározott olyan aktivitások, melyekben árkedvezményt vagy egyéb kedvezményt biztosít vásárlóinak a SPAR Csoport; göngyöleg, SPAR vásárlási utalvány, Máltai adománykártya, újság, hűségakciós termékek. A felsorolt kivételek esetében 1 db technikai SuperShop pont kerül felírásra. SPAR ajándékkártya, valamint Elektronikus mobil egyenleg feltöltés vásárlásakor nem gyűjthető SuperShop pont, mivel ezek vásárlása fizetőeszköz-cserének minősül. Blokkvégösszeg kedvezményt nyújtó kupon beváltásakor az igénybe vett árkedvezmény okán 1 db technikai pont kerül felírásra. A SPAR és INTERSPAR áruházak önkiszolgáló pénztárainál az ideiglenes kártyahasználat nem lehetséges. Ezzel egyidejűleg számos új és vonzó, kifejezetten SuperShop kártyabirtokosok részére fenntartott kedvezményt kínál a SPAR csoport. Az aktuális ajánlatokat keresse a SPAR és INTERSPAR szórólapjaiban és az áruházakban vagy awww.spar.huoldalon.

Az OMV töltőállomásokon a pontokat a következő termékek vásárlásához kapcsolódóan gyűjthetünk és válthatunk be: üzemanyagok, élelmiszerek, ételek, italok, újságok, dvd filmek, gépi autómosás, kenőanyagok és autóápolási termékek.

 

100 Ft vásárlás = 1 pont

1 liter üzemanyag = 1 pont

Pontgyűjtés az UNION Biztosítónál

Ha az UNION Biztosítónál lakás, casco, baleset, egészség vagy meghatározott életbiztosítást köt, akkor a befizetett biztosítási díjak után 100 forintonként 1 SuperShop pontot, vagy egyszeri 1.000 SuperShop pontot írunk jóvá SuperShop pontfolyószámláján. A pontok gyűjtéséhez szerződéskötéskor szükséges a SuperShop kártyaszámot regisztrálni. Egyszeri regisztrációt követően minden díjfizetés után folyamatosan gyűlnek a pontok.

A pontok abban az esetben kerülnek jóváírásra, amennyiben a biztosítás szerződője és a Törzsvásárlói kártya tulajdonosa megegyezik. A részletes feltételeket elolvashatja ahttps://union.hu/supershopoldalon.

Pontgyűjtés a Prímaenergia Zrt. - PrimaNet webáruházban

A PrimaNet.hu online szakáruházban minden elköltött 100 forint után 1 SuperShop pont jár, a SuperShop kártyán összegyűlt pontokat pedig a vásárlók bármilyen termékre beválthatják 1 pont = 1 Ft értékben:https://www.primanet.hu/https://www.primanet.hu/blog/Igy-hasznalja-SuperShop-kartyajat-a-Primaneten

A PrimaNet.hu online szakáruházban a papír alapú SuperShop ideiglenes kártya használata nem lehetséges.

 

 

Pontgyűjtés az Interticket-Jegy.hu webáruházban

 

A Jegy.hu online jegyértékesítő portálon minden elköltött 500 forint után 1 SuperShop pont jár. A SuperShop kártyán összegyűlt pontokkal a Jegy.hu oldalon megvásárolhatja belépőjegyét az ország mintegy 500 színházába, hangversenytermébe, mozijába, koncertjére vagy családi rendezvényére. A Jegy.hu online jegyértékesítő portálon a papír alapú SuperShop ideiglenes kártya használata nem lehetséges.

 

Pontgyűjtés a NetPincér webáruházban

A NetPincér.hu online ételrendelési portálon több, mint 600 étterem kínálatából válogathat! Minden elköltött 200 forint után 1 SuperShop pont jár.

A SuperShop kártyán összegyűlt pontokkal a Netpincér.hu oldalon rendeléskor a fizetendő összeget részben vagy szinte egészben SuperShop pontokkal is fizetheti. 1 SuperShop pont 1 Ft-ot ér. A Netpincér.hu felületén a papír alapú SuperShop ideiglenes kártya használata nem lehetséges.

Pontgyűjtés a BestByte üzleteiben és webáruházban

A BestByte kijelölt üzleteiben és online webáruházában minden elköltött 500 forint után 1 SuperShop pont jár.

A SuperShop kártyán összegyűlt pontokkal a BestByte weboldalon történő rendeléskor vagy az üzletekben történő vásárláskor a fizetendő összeget részben vagy szinte egészben SuperShop pontokkal is fizetheti. 1 SuperShop pont 1 Ft-ot ér. A BestByte üzleteiben és online felületén a papír alapú SuperShop ideiglenes kártya használata nem lehetséges.

A BestByte.hu online webáruházában pontgyűjtés és pontbeváltás a szállítási díjra vonatkozóan nem lehetséges. Pontot beváltani a megrendelés szállítási költség nélküli értékének összegéig 1 pont=1 Ft értékben lehet, ha erre a pontfolyószámla egyenlege fedezetet nyújt.

 

Pontgyűjtés a Katedra® nyelviskolákban, a Kärcher Center – Store, a Papírmadár®és a REGIO® JÁTÉK üzleteiben

A Katedra® nyelviskolákban, a Kärcher Center – Store, a Papírmadár® és a REGIO® JÁTÉK üzleteiben minden elköltött 100 Ft vásárlás után 1 SuperShop pont jár.

A Kärcher Center – Store részt vevő üzleteiben SuperShop pontokat Kärcher háztartási termékek vásárlása esetén gyűjthet.

A SuperShop kártyán összegyűlt pontokat a vásárlók bármilyen termékre beválthatják 1 pont = 1 Ft értékben.

A Katedra Nyelviskolákban, a Kärcher és Papírmadár üzleteiben és a REGIO JÁTÉK áruházakban a papír alapú SuperShop ideiglenes kártya használata nem lehetséges.

 

Pontgyűjtés a PremioTravel Utazásszervező Irodában

A PremioTravelnél minden elköltött 100 Ft vásárlás után 1 SuperShop pont jár az utazási csomagból (alapár).

2018. május 23-tól nemcsak a PremioTravel telefonos utazási információs vonalán keresztül, hanem bármely szerződött utazási irodában lefoglalt PremioTravel utazási csomag megvásárlásakor gyűjthető SuperShop pont. Egy foglalás esetén egy SuperShop kártyára tud pontot adni a PremioTravel, az utazás megrendelőjének a SuperShop kártya birtokosának kell lennie, a befizetésről kiállított számla is a kártyabirtokos nevére szól. A PremioTravelnél gyűjtött pontok az utazás megkezdése után két nappal kerülnek jóváírásra a kártyabirtokos pontfolyószámláján. A PremioTravelnél a papír alapú SuperShop ideiglenes kártya használata és pontbeváltás nem lehetséges.

 

Pontgyűjtés a Doktor24 Egészségközponban

 

A Doktor24 Egészségközpontban minden elköltött 100 forint után 1 SuperShop pont jár, a SuperShop kártyán összegyűlt pontokat pedig az ügyfelek bármilyen szolgáltatásra beválthatják 1 pont=1 forint értékben.

A Doktor24 Egészségközpontban a papír alapú SuperShop ideiglenes kártya használata nem lehetséges.

 

Pontgyűjtés a WellnessHétvége.hu oldalon

 

A Wellnesshétvége.hu oldalon minden elköltött 100 forint vásárlás után 1 SuperShop pont jár. Egy foglalás esetén egy SuperShop kártyára tud pontot adni a wellnesshétvége.hu. Az utazás megrendelőjének a SuperShop kártya tulajdonosának kell lennie. Pontok kizárólag az online megrendelt és meg is valósult utazások után járnak és a hotel által visszaigazolt árból kalkulálódnak. A visszaigazolásban nem szereplő, a hoteltől a helyszínen közvetlenül megrendelt szolgáltatások után nem jár pont.

A Wellnesshétvége.hu oldalon gyűjtött SuperShop pontok utólag kerülnek jóváírásra a kártyabirtokos pontfolyószámláján, a megvalósult utazást követő hónap 15-én. Pontbeváltás a Wellnesshetvege.hu  időszaki SuperKupon ajánlatai, a kedvezménykuponok megváltása során lehetséges.

A Wellnesshétvége.hu-nál a papír alapú SuperShop ideiglenes kártya használata nem lehetséges.

 

 

HOGYAN HASZNÁLHATJA FEL ÖSSZEGYŰJTÖTT PONTJAIT?

A SuperShopnál ez is egyszerű: bárhol, bármikor, közel bármire! Szinte bármely termékre, szolgáltatásra elköltheti pontjainak tetszőleges részét a SuperShop pontbeváltó Partnereinél. Amikor Ön szól a pontbeváltó partnernél, hogy a pontjaival fizetne, akkor minden egyes beváltott pont 1 Ft-tal csökkenti a fizetendő összeget.

 

 

Egyszerű pontbeváltás:

 

A programban résztvevő bármely pontbeváltó partner, bármely eladáshelyén 1 pont = 1 Ft értékben.
HOGYAN LEHET TAGJA ÖN IS A SUPERSHOP PROGRAMNAK?

 

Ön is mindössze 5 perc alatt tagja lehet a SuperShop programnak az ideiglenes kártyát is tartalmazó SuperShop kártyaigénylő lap segítségével. A kártyaigénylő lapot elveheti a SuperShop Partnerek elfogadóhelyein található SuperShop állványról.

Az Ön végleges, névre szóló, plasztik SuperShop kártyáját a kitöltött kártyaigénylő lap beérkezésétől számított 3 héten belül ingyenesen, postai úton juttatjuk el Önnek (az Ön által a kártyaigénylő lapon megadott címre). Ettől kezdve a végleges, plasztik kártyával már be is válthatja pontjait. További részleteket az ideiglenes kártyával kapcsolatban a  https://www.supershop.hu/ideiglenes-kartya-regisztracio/oldalon olvashat.

 

Kártyaigénylését interneten keresztül is leadhatja awww.supershop.hu/kartyaigenylesmenüpont alatt. Az online igényléskor kapott kártyaszám az UNION Biztosítónál azonnal használható és a biztosítások után járó pontok azzal is gyűjthetők.

 

A SuperShop Partnerek saját kártyaképpel jelennek meg, a SuperShop oldalán Ön választhat közülük. (A Burger King, az UNION Biztosító,  a Prímaenergia Zrt. - PrimaNet, az Interticket-Jegy.hu, Bellozzo® étterem a NetPincér, a Papírmadár®, a BestByte, Katedra® nyelviskola, a PremioTravel, a Doktor24 és a Wellnesshétvége.hu esetében saját kártyakép nem választható).

 

Bármely kártyaképpel ellátott kártyát bármely Partnerünknél egyformán használhatja.

 

 

                                                                                  

 

200 PONT KEZDÉSNEK…

Számunkra fontos, hogy mindig tájékoztatni tudjuk Önt a SuperShop kártyájával kapcsolatos eseményekről (pl. ha elveszti és megtalálják) vagy a program akcióiról, ezért kérjük, adja meg telefonszámát és e-mail címét is az igénylőlapon, amelyért 50-50 pontot kaphat.

 

A második, marketing kérdéseket tartalmazó részt is érdemes kitölteni, mert az összes kérdésre választ adókat

100 ponttaljutalmazzuk.

 

A SUPERSHOP PLASZTIK HŰSÉGKÁRTYA NYÚJTOTTA ELŐNYÖK

 

·      1 pontot írunk jóvá kártyáján minden befejezett 100 Ft értékű vásárlása után, kivéve a SPAR és INTERSPAR üzletek, ahol minden befejezett 200 Ft értékű vásárlása után 1 pontot írunk jóvá kártyáján, illetve a NetPincér online ételrendelési portál, ahol szintén minden befejezett 200 Ft értékű rendelés után 1 pontot írunk jóvá pontfolyószámláján. Üzemanyag vásárlásakor literenként jár 1 pont.A Jegy.hu jegyértékesítő online portálon, illetve a BestByte üzleteiben és webáruházában minden elköltött 500 forint után 1 SuperShop pont jár.

·      A SuperShop kártyájának előnyét országosan közel 800 elfogadóhelyen élvezheti.
1 kártya = 16 Partner; csak erre az egy kártyára van szüksége és 16 partnercégnél élvezheti a program előnyeit.

·      Társkártyátigényelhet törzsvásárlói kártyájához, így közösen, egy pontfolyószámlán gyűjtheti a család a pontokat.

·      Extra pontakciós termékekvásárlásával gyorsabban gyarapíthatja pontjait.

·      Egyes termékekhez, termékcsoportokhoz kedvezőbb áronjuthat hozzá partnereinknél SuperShop kártyabirtokosként.

·      Személyre szóló ajánlatokatkaphat postai vagy elektronikus úton.

·      Részt vehetkizárólag kártyabirtokosoknak szólónyereményjátékokbanértékes ajándékokért.

·      Partnereinknél az aktuális hűségakcióbanfelhasználhatja SuperShop pontjait, így még kedvezményesebben vásárolhatja meg a kínált termékeket.

·      Dupla pontotkap, ha születés- vagy névnapján vásárol és a kártyaigénylő adatlapján ezen adatait szerepeltette.

 

HOGYAN TUDHATJA MEG AKTUÁLIS PONTEGYENLEGÉT?

Minden hónapban elektronikus pontegyenleg értesítőt küldünk ki kártyabirtokosainknak, amelyben az elmúlt hónap könyvelt tételeiről, pontegyenlegéről értesítjük. Amennyiben Ön még nem adta meg e-mail címét, regisztráljon awww.supershop.hu/regisztraciooldalon.

 

Pontegyenlegét weboldalunkon kártyaszámával és jelszavával belépve is ellenőrizhetiwww.supershop.hu/bejelentkezes

 

 

TÖBBET SZERETNE MEGTUDNI A SUPERSHOPRÓL?


Ha a törzsvásárlói programmal kapcsolatban bármilyen kérdése, észrevétele vagy javaslata van, hívja a SuperShop Kft. központi Ügyfélszolgálatát munkanapokon 8:00 – 17:00 óra között a (06-1) 481-6000 telefonszámon, vagy írjon a 1476 Budapest, Pf. 249 címre, vagy küldjön e-mailt az ugyfelszolgalat@supershop.hu címre.

A SuperShop Program Általános Részvételi Feltételeit megtalálja az elfogadói hálózat minden üzletében és a SuperShop Kft. honlapján is:https://www.supershop.hu/reszveteli-feltetelek/

 

 

SuperShop Kft.

Nyilvántartó Cégbíróság: Fővárosi Törvényszék Cégbíróság

 

Cégjegyzékszám: 01-09-674945

 
                         supershop logosor

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Ami a színlapra nem fért ki
Jegy.hu Blog

Beszámolók, érdekességek, interjúk a Jegy.hu programjairól, hogy felkészülten vághasson bele a kikapcsolódásba!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Tisztelt Ügyfelünk!

Mint a legtöbb weboldal, a Jegy.hu is cookie-kat használ a működéséhez. Tudomásul veszem, hogy az InterTicket számomra releváns, személyre szabott ajánlatokat igyekszik összeállítani, amelyhez számos személyes adatot használ fel. Az adatkezelés szabályait az Adatkezelési Tájékoztatóban megismertem, azokat elfogadom.

Hozzájárulok