Jegy.hu Médiaajánlat - 2024

SZERETNÉ, HA TÖBBEN TUDNÁNAK A RENDEZVÉNYÉRŐL? SEGÍTÜNK!

Komplex marketing lehetőségeket biztosítunk az Ön programjainak promótálására, alapozva egyedülálló adatbázisunkra és nagy látogatottságú média felületeinkre. A legkorszerűbb technológiáknak köszönhetően már nem csupán célközönségben gondolkodunk, de személyre szólóan szólítjuk meg a potenciális vásárlóit az Ön ajánlatával!

 
theatre-concert-festival-image
 

PROGRAMAJÁNLÓJA MINDENKIHEZ ELJUT:

A Jegy.hu felhasználói révén a célközönségének eddig el nem ért szegmenséhez is eljuthat üzenete: éves szinten megközelítőleg 50 ezer rendezvény mintegy 10 millió belépőjegye kapható a portálon. Célunk, hogy a jegyvásárló közönség minden magyarországi rendezvényre rátaláljon, és belépőjegyét online megvásárolhassa. Felületeinken elhelyezett hirdetése így szinte garantáltan eljut jövőbeli vásárlóihoz!

PROFESSZIONÁLISAN KIVITELEZVE:

A Jegy.hu reszponzív megjelenítési technikájának köszönhetően az óriásmonitoroktól, a tableteken át a mobil telefonokig minden média platformon tökéletesen élvezhető. A Jegy.hu mobilalkalmazás egyaránt letölthető az iOS (Apple) és az Android rendszerű okostelefonokra és több mint 17 ezer felhasználója van, ráadásul ez a szám intenzíven növekszik. Ugyanígy fontos számunkra, hogy hírleveleink minden felületen megfelelően jelenjenek meg.

AZ ÖN IGÉNYEINEK MEGFELELŐEN:

Tapasztalt és rugalmas munkatársaink a bejáratott marketing megoldásokon túl nyitottak minden egyedi ötletre és igényre, legyen szó egy különleges hírlevélről vagy egy Instagram posztról vagy komlpex PPC kampányról!

Megjelenés a Jegy.hu címlapon

A Jegy.hu honlapját havonta ötszázezer egyedi látogató használja, az itt elhelyezett hirdetéseit mindenki láthatja, aki jegyet vásárol a honlapon. A Jegy.hu különlegességét ezenfelül az adja, hogy a hirdetés egyben jegyértékesítés is: az ajánlatra kattintva a látogató azonnal meg is vásárolhatja az Ön jegyeit.

A megrendelés során három fő megjelenési típus közül válogathat:

Slider ajánló: A legfelső nagyméretű kiemelt ajánlók (6 darab váltakozva jelenik meg). Az ajánlók véletlenszerűen megjelennek a releváns programoldalakon a jobb oldali sávban is.

Kiemelt ajánló: A közepes méretű ajánlók a jegykereső alatt jelennek meg. Maximum három ilyen ajánló jelenhet meg az oldalon. Az ajánlók véletlenszerűen megjelennek a program oldalakon a jobb oldali sávban is.

Normál ajánló: A kis ajánlók a toplista alatt hármasával jelennek meg négy sorban. Az ajánlók véletlenszerűen (kisebb gyakorisággal, mint a két kiemelt kategória ajánlói) megjelennek a program oldalakon a jobb oldali sávban is.

Jegy.hu címlap ajánlók

 
Jegy.hu portál és mobilalkalmazás listaárak*  
Slider: 160 000 Ft + áfa / hét
Kiemelt: 130 000 Ft + áfa / hét
Normál 1. sor: 80 000 Ft + áfa / hét
Normál 2. sor: 70 000 Ft + áfa / hét
Normál 3. sor: 60 000 Ft + áfa / hét
Normál 4. sor: 50 000 Ft + áfa / hét

*Az október 1-től december 31-ig terjedő időszakban 30% szezonális felárat számítunk fel.

Megjelenés a Jegy.hu hírleveleiben

Napjaink egyik leghatékonyabb marketing eszköze a személyre szabott hírlevél, hatékonysága messze meghaladja a hagyományos reklámokét. A Jegy.hu hírlevélre feliratkozott látogatók száma meghaladja a 160 ezret, és az adatbázis intenzíven bővül.

Nagy gondot fordítunk arra, hogy a címállományban csak a hírleveleket valóban megnyitó, az egyes ajánlókra kattintó felhasználók címei maradjanak. Ennek érdekében rendszeresen törlődnek a listából a passzív címek. A hírlevelesek a kultúrára időt és pénzt fordító, jellemzően magasan képzett, színházi előadásokat, zenei eseményeket és fesztiválokat rendszeresen látogató, 24 és 60 év közötti, A és B kategória csoportba (ESOMAR) sorolható közönség.

A hírlevelek kezelésére intelligens e-mail marketing rendszerrel állunk az Ön rendelkezésére, melynek legfontosabb jellemzői:

 • egyéni felhasználói profilépítés (megnyitási és kattintási adatok alapján tartalom preferencia és vásárlási adatok alapján történő célzott címlista összeállítása)
 • részletes statisztikák

Rendszeres hírlevél

Reguler hírleveleinket heti rendszerességgel kapja meg a teljes feliratkozott felhasználói kör izgalmas, tematikus merítéssel az aktuális programkínálatból.

A hírlevél ajánló felületein szakmai partnereink számára lehetőséget biztosítunk hirdetések elhelyezésére, szerkesztett ajánló formájában. Ezek az ajánlók a Jegy.hu legaktívabb, a programkínálat iránt legérdeklődőbb, és egyben a leggyakrabban vásárló közönségét érik el. Az ajánlókból a jegyvásárlás közvetlenül elindítható.

Vezér ajánló: A hírlevél fejléce alatt látható teljes szélességű, képes-, szöveges ajánló pozíció.

Kiemelt ajánló: A vezér ajánló alatt található 2 db képes-, szöveges ajánló pozíció.

Normál ajánló: A kiemelt ajánlók alatt található további képes-, szöveges ajánló pozíciók, melyek az ajánlott program időpontja szerinti sorrendben listázódnak.

Heti hírlevél ajánlók              

 
Jegy.hu rendszeres hírlevél listaárak*
 
Vezér ajánló: 160 000 Ft + áfa /alkalom
Kiemelt ajánló: 120 000 Ft + áfa /alkalom
Normál (tematikus) ajánló: 80 000 Ft + áfa /alkalom
*Az október 1-től december 31-ig terjedő időszakban 30% szezonális felárat számítunk fel.

Jegy.hu egyedi hírlevelek

Az egyedi hírlevelek széleskörű marketing lehetőséget kínálnak rendezvények támogatására, a jegyértékesítés felpörgetésére. A hírleveleket és a címzettek körét a rendezvény egyedi céljaira, egyedi célközönségére tudjuk szabni okos hírlevél-marketing rendszerünk segítségével.

 • intelligens szegmentálási lehetőségek
 • személyre szabott és eseményvezérelt kiküldések
 • részletes statisztikai modul az eredményesség kiértékelésére
 
Jegy.hu egyedi hírlevél listaárak*
 
Egyedi hírlevél 380 000 Ft + áfa /kiküldés
Targetált hírlevél: 24 Ft + áfa/cím, de minimum kiküldési díj 120 000 Ft+áfa
*Az október 1-től december 31-ig terjedő időszakban 30% szezonális felárat számítunk fel.
 
Egyedi hírlevél minta
 

Közösségi média

Napjaink marketing kommunikációja elképzelhetetlen a közösségi média platformok igénybevétele nélkül. A Jegy.hu Facebook és Instagram felületei révén a saját követőin túl a kultúra és a szabadidős élmények iránt érdeklődő, fizetőképes személyeket is elérhet üzenetével. Facebook követőink száma jelenleg maghaladja a 44 ezret.

Facebook és Instagram megjelenés listaárak*
 
Facebook cover: 140 000 Ft + áfa /hét
Facebook poszt kiemeléssel: 40 000 Ft + áfa /alkalom
Facebook hirdetés: 70 000 Ft + áfa /alkalom
Instagram poszt 26 000 Ft + áfa /alkalom
FB + Insta Story 40 000 Ft + áfa /alkalom

*Az október 1-től december 31-ig terjedő időszakban 30% szezonális felárat számítunk fel.


Játék lehetőség a Jegy.hu portfólión

A Jegy.hu három platformján (portál, hírlevél, közösségi média) összehangoltan szervez nyereményjátékokat a közönség aktivizálására.

Játék listaárak*
 
Teljes körű szponzorált játék (játék oldal + hírlevél ajánló + játékszabályzat + sorsolás) 800 000 Ft + áfa

*Az október 1-től december 31-ig terjedő időszakban 30% szezonális felárat számítunk fel.

További promóciós lehetőségek parnereink felületein

Partneri kapcsolataink révén lehetősége van egyéb, nagy látogatottságú felületeken is megjelenni promótálni kívánt programjával.

A Jegy.hu a SuperShop rendszer tagja, így 1 294 000 hírlevél feliratkozónak és közel 200 000 aktív Facebook követőnek is eljuttathatjuk programjának hírét.

   

Általános információk

 • Médiaajánlatunk 2024. február 12-től érvényes.
 • Hirdetni kizárólag a Jegy.hu-n elérhető programokat lehetséges. 
 • A hirdetések CTA-ja (call-to-action) kizárólag a Jegy.hu-ra irányulhat.
 • A hirdetések képes és/vagy szöveges információi nem tartalmazhatnak Jegy.hu-tól eltérő jegyértékesítési csatornákról való tájékoztatást.
 • A hirdetések képes és/vagy szöveges információi nem tartalmazhatnak konkrét jegyárakat.
 • A hirdetési hetek hétfőtől vasárnapig értendők.
 • A hirdetések teljesítését a teljesülés végén, ill. hónaphatár(ok)on áthúzódó megrendelések esetén havonta számlázzuk partnereinknek. 
 • Egy partner több programjának ajánlói ugyanazon médiafelületünkön több pozíción egyidejűleg nem futhatnak.
 • Média felületeinken tartalomszerkesztési szempontokat is figyelembe kell vennünk, 
  • ezért kerülnünk kell hasonló tematikájú és műfajú ajánlók egyidejű nagy mennyiségű megjelenítését,
  • egy rendezvény több héten keresztül tartó folyamatos kiajánlását.
  • A fentiek miatt fenntartjuk a jogot arra, hogy ilyen esetekben ezt jelezzük partnerünknek és kérjük a hirdetések átcsoportosítását.

Kontakt adatok:

Interticket Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

cím: 1139 Budapest, Váci út 99. (Business Center 99. - Balance Building)

Budaházy Eszter - marketing manager
tel:  +36 1 266 0000/322m
mobil: +36 30 668 4819
email: eszter.budahazy@interticket.hu
Limbek Lilla - marketing koordinátor
email: lilla.limbek@interticket.hu

   

Amennyiben hirdetni szeretne felületeinken, a kampány tervezése során kérjük, egyeztessen kollégáinkkal a szükséges felületek időben történő befoglalása érdekében.

Általános hirdetési feltételeink az alábbi linken találhatók: https://www.jegy.hu/articles/355/altalanos-hirdetesi-feltetelek

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!