Program


Pinokkió

Pinokkió

Carlo Collodi
PINOKKIÓ
1 felvonásos táncjáték gyerekeknek, 4-10 éves korig ajánlott.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. március 23. szombat, 11:00

A Budapest Táncszínház vendégjátéka


Örök mese egy nagy nevettető felfogásában… Pinokkió ugyanannyira a gyermeki fantázia és szabadság, mint a felnövő tékozló fiú jelképe mindannyiunk számára. Geppetto mester ügyes kezével egy kis fabábut készít a háza előtt talált tuskóból. Vidám fiúcska kinézetűre sikeredik és Pinokkió névre, kereszteli. Benne látja fiát, akit mindig is szeretett volna, de nem kapta meg soha a sorstól. A mester legnagyobb meghökkenésére a kis bábu életre kel. Eladja köpönyegét is, csak hogy a kíváncsi és rosszcsont kisfiú iskolába járhasson. Ám Pinokkió naivságát kihasználja sok alattomos figura, akik miatt rossz útra téved. Hihetetlen kalandokba keveredik, miközben atyja keresi mindenütt, és egy Jótündér vigyázza lépéseit… Az elképesztő utazás végén visszatér, hogy gondját viselje édesapjának.

Koreográfus: Földi Béla

Ajánlatunk


Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a mindennapjait. Lánya, Emma egy titokzatos kis jövevénnyel. De mit szól mindehhez a vidéki Mama, aki váratlanul beállít a pesti lakásba? A nevetés kódolva van..

Mesterien megírt brit komédia az 1980-as évek világával, igazi sztárszereposztásban! A Fórum Színház legújabb vígjátéka rólunk mesél, kacagtató helyzetekkel és imádni való karakterekkel.

Kövess minket!


További ajánlataink


PETER BENCE

MVM Dome

A tavaly hatalmas sikert aratott, teltházas aréna koncert után a világhírű zongoraművész és zeneszerző, Péter Bence 2024. december 7-én ismét…

29. Duna Karnevál Szép

Margitszigeti Szabadtéri Színpad

A karneváli események koronája minden évben a Margitszigeti Szabadtéri Színpad mesés környezetében bemutatott gálaműsor, a külföldi és hazai táncegyüttesek közel…

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!