Program


ISTVÁN, A KIRÁLY

ISTVÁN, A KIRÁLY

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Aktuális előadások







Szörényi  Levente – Bródy János: István, a király (rockopera)
Zikkurat Produkció

Az államalapítás ünnepét megelőző hosszú hétvégén négy alkalommal dönthetnek a Szabadtéri Játékok nézői, hogy István vagy Koppány mellé állnának korai történelmünk egyik legjelentősebb konfliktusában.

A Zikkurat Produkció különleges megoldásokat felvonultató előadásában, sosem látott szereposztásban kiváló színművészek – köztük a címszerepben Koltai-Nagy Balázs, Saroltként Schell Judit - és népszerű énekesek – Koppány szerepében Baricz Gergő, továbbá Borbély Richárd, Horányi Juli, Köteles Leander, Sena Dagadu, Herczku Ágnes, Kardos-Horváth János - keltik életre az emlékezetes szerepeket, a rock-opera eredeti hangszerelésében megszólaltatva az ikonikus dalokat.

Tóth Kázmér díszlete egyedülálló, kifejezetten a Dóm tér adottságaihoz alkalmazott változatban érkezik Szegedre. Az előadás rendezője Novák Péter, akinek élete és karrierje ezer szállal fűződik az István, a király történetéhez. Rendezésében nemcsak a nemzeti kinccsé vált dalok, feledhetetlen alakítások, hanem egy páratlan előadás, valódi élményszínház vár a Szegedi Szabadtéri Játékok közönségére.

Kövess minket!


További ajánlataink


Az Özvegy Karnyóné

Új Színház

Az Özvegy Karnyóné vérbő komédia, sok zenével az esendőségről, tele fordulattal, szerethető karakterrel, versengéssel, ármánnyal és persze szerelemmel. És, hogy…

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!