A hajápolási, frizura készítési ötletek, különböző hajformázó eszközök használatának bemutatása mellett személyre szabott tanácsadást is kapnak a résztvevők a mestertől! Sőt a Helia-D fejlesztő mérnökével a hajápoló kozmetikumok fejlesztésének és készítésének világába is betekinthetnek és megalkothatják saját gyógynövényes hajsamponjukat és balzsamjukat. A Hajas estre egy borvacsorával tesszük fel a (haj)koronát, az olasz Capellini, azaz „hajacsaka” tésztával a főszerepben, a miskolci A Leves Gasztroműhely tálalásában és a Budaházy Pince boraival kísérve!
Program menete:
13:30-13:45 regisztráció, üdvözlő ital elfogyasztása
13:45-14:15 a Helia-D Herba-kastély felfedezése a magyar kozmetika-ipar és a kastély történetét bemutató kiállítással fűszerezve
14:15-16:00 Helia-D gyógynövényes hajsampon és balzsamkészítés a Helia-D kozmetikum fejlesztő mérnökével, Kiss Csabával
16:00-18:30 Hajas László bemutatója a 2017-es frizuratrendekről, majd rövid, személyes hajviseleti tanácsadás minden résztvevőnek
19:00 „Hajacska” borvacsora a Budaházy Pince boraival és a Capellini, avagy "hajacska" tésztával a főszerepen a miskolci A Leves Gasztroműhely tálalásában
„Hajacska” borvacsora menü
Budaházy Pince Nyulászó Furmint 2015
Szarvasgomba olajos spárga krémleves, füstölt pisztrángos burgonya gombóccal - Budaházy Pince Szent Tamás Furmint 2015
Garnélás capellini, édesköménnyel, paradicsommal, chilivel, sáfrányos hallével és citromos rukolával - Budaházy Pince Kishegy Furmint 2015
Narancsos tiramisu - Budaházy Pince Szent Tamás-Makovicza Furmint-Hárs 2013
Budaházy 6 Puttonyos Aszú 2013
Időpont: 2017. április 22. (szombat),13:30-22:00
Helyszín: Helia-D Herba-kastély, Tolcsva, Szent Imre u. 4.