Program


Fragan Gehlker et Alexis Auffray (FR): Üres
2

Fragan Gehlker et Alexis Auffray (FR): Üres

Fragan Gehlker et Alexis Auffray (FR): Üres
Crkuszi tanulmány

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. május 28. szombat, 20:30

A sziszifuszi munka nem szívbajosoknak való: a duó egyik tagja újra és újra nekiáll, hogy felmásszon a felfüggesztett kötélen, de az újra és újra leszakad, ő azonban nem adja fel, dehogyis, mindig újrakezdi. Kitartás, küzdelem, őszinte, emberi érzelmek. Minden mozdulatát feszült izgalom és érdeklődés követi, a végén a sírásig meghat.
 
Valaki, aki elmegy a legvégéig. Aki csak felmászik és lemászik. Aki a zuhanásba kapaszkodik. Valaki, aki nem tud semmit. Tényleg ennyire egyszerű. Valaki, aki nem abbahagyni akarja, hanem befejezni. Aki összetöri magát. Aki megőrzi a naivitását. Valaki, aki meglátja a cirkuszban az iróniát.
 
Fragant különben láthattuk már a Trafóban, a Krétakör A Párt c. darabjában ő lógott a kötélen a romantikus jelenetben, de benne volt a Schilling Árpád URBANRABBITs (Városi nyulak) című cirkuszi produkciójában is.

Írta: Fragan Gehlker, Alexis Auffray, Maroussia Diaz Verbèke
Előadja: Fragan Gehlker, Alexis Auffray
Fény: Clément Bonnin
Dramaturg: Maroussia Diaz Verbèke
Jelmez: Léa Gadbois-Lamer
Produciós vezető: Mathilde Ochs
Fénykép: Alan Guichaoua
 
Köszönet: Aourell Krausse, Bruno Dizien, Schilling Árpád, Lawrence Williams, Xavier Marco
 
Produkció: Le Point Triple
Koprodukció: La Verrerie, Pôle National des Arts du Cirque Languedoc-Roussillon, Alès; La Cascade, Maison des Arts du Clown et du Cirque, Pôle National des Arts du Cirque, Bourg-Saint-Andéol; Le Cirque Jules Verne, Pôle National des Arts du Cirque Picardie, Amiens; Le Centre National des Arts du Cirque (CNAC), Châlons-en-Champagne
Támogatók: association Le Point Triple; L’ENSATT, Ecole Nationale Supérieure des Arts et Techniques du Théâtre, Lyon; Le Théâtre du Centaure, Marseille; L’Académie Fratellini, Saint-Denis; La compagnie les Mains, les Pieds et la Tête Aussi - MPTA/Mathurin Bolze, Lyon

 

Ajánlatunk


Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az imádott és az üldözött. Evita az ember.

Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

Kövess minket!


További ajánlataink


Fischer Ádám 75 Szép

Müpa, Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem

Fischer Ádám több mint fél évszázada kezdődött karmesteri pályája sokféle szálon kapcsolódik hazájához: a Rádiózenekar, az Operaház, a Müpa, az…

NYÁRI KÁROLY - NYÁRINDÍTÓ KONCERT

Budapest Kongresszusi Központ

Nyári Károly a koncerten a boldogság, az öröm és a szeretet életérzését fogja átadni a dalokon keresztül a közönségnek. A…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!