Program


Anyák napi Operettgála

Anyák napi Operettgála

A Monarchia Operett évek óta nagy sikerrel vendégszerepel többek között a Szegedi Nemzeti Színházban, az Egri Gárdonyi Géza Színházban, Győrben a Vaskakas Művelődési Központban, Szombathelyen, Kecskeméten, Veszprémben, Miskolcon, Szekszárdon, stb. valamint határainkon túl Erdélyben, Szlovéniában, Görögországban, Oroszországban, Luxemburgban, stb.

 több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. május 20. vasárnap, 19:00

Gálánkról röviden:

A Monarchia Operett céljául tűzte ki a világhírű, hungarikumnak számító magyar operett hagyományainak megőrzését, népszerűsítését - évtizedes hagyományainkat őrizve- alkalmazkodva a mai emberek, a mai kor igényeihez. Ennek érdekében fiatalos lendülettel készült látványos produkciókat állít színpadra. Ötvözi a folklórt, a revüt, különböző táncstílusokat, de ezek mellet megőrzi a klasszikus operett alapjait, hagyományait, értékeit. A látványos kavalkádban mindenki megtalálhatja a neki tetsző részeket, melynek egységét a világhírű zenék, az egyedi koreográfiák, látványos jelmezek, profi szólisták, táncosok, zenészek és az operetthez nélkülözhetetlen pompa adja.

Idei sztárvendégünk: Esztergályos Cecília

Ajánlatunk


Megnyugtató, ha az ember szülei évtizedek után is békében, szeretetben élnek együtt. Szinte egyszerre lélegeznek, ismerik egymás minden mozdulatát, fel vannak készülve minden sóhajra, horkolásra, tüsszentésre. Most új otthonban kezdenek új életet, hiszen a gyerekek felnőttek, élik a saját életüket. Vagy ez mégsem ilyen gömbölyű?

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

Kövessen minket!


További ajánlataink


A Harry Potter filmzenék mágikus világa

MOM Kulturális Központ

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events most a Harry Potter-filmek legemlékezetesebb zenéit…

Meg se kínáltak-Bödőcs Tibor könyve alapján

6SZÍN

Kocsmaária sok nevetéssel és sírással. - A szerző többször is nyilatkozta, hogy “Thuróczy Szabolcs hangján szól a fejében Oszkár”. Az…

Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!