Program


Advent a Müpában

Advent a Müpában

Az adventi időszak az ünnepre hangolódás, a karácsonyvárás, az elmélyülés időszaka is. Megállunk, elcsendesülünk, kinyitjuk a szívünket a megbékélésre, a szeretetre, a család és a barátok még nagyobb szerepet kapnak az életünkben.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2015. december 14. hétfő, 19:30

Jól esik együtt lenni, megpihenni a rohanásban, elengedni a feladatokat, a terheket és hagyni, hogy a zene elvigyen egy csendes, békés világba.

Ezen a decemberi estén a Nemzeti Filharmonikusok és a Magyar Rádió Gyermekkórusának angyali hangú gyermekei három csodálatos énekes szólistával, Boros Csillával, Fischl Mónikával és Molnár Leventével, garantáltan elrepítik a közönséget a legszentebb ünnep hangulatába. A klasszikus karácsonyi dalok mellett felcsendülnek majd olyan operaslágerek is, mint Verdi Otellójából Desdemona áriája, vagy Puccini Triptichonjának egyik legismertebb romantikus dala, Lauretta áriája a Gianni Schicchi-ből.

Európa egyik legszebb koncerttermében az ünnepi hangulatot, olyan karácsonyi dalok teszik majd teljessé, mint a Csendes éj vagy Schubert Ave Maria-ja, de megszólal majd néhány már-már klasszikusnak számító cross over mű is, mint például a White Christmas.

 

Ajánlatunk


A Hagyományok Háza állandó táncháza, melyet 19-21 óráig tánctanítás előz meg. A tánctanításnak és a táncháznak a Hagyományok Háza Átriuma ad otthont, minden szombaton 19 óra és hajnali 2 között! Szombat esténként itt a helyed a Hagyományok Háza táncházában, tanuld és járd velünk a táncot!

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Kövess minket!


További ajánlataink


Lesz majd úgy | VÁCZI ESZTER és a QUARTET koncertje Szép

Pesti Színház

A VÁCZI ESZTER és a QUARTET 2024-ben hét év után adja ki legújabb, immáron ötödik albumát, LESZ MAJD ÚGY címmel.

Alexis Michalik: A történetőrző

Hatan Társulat, Bethlen Téri Színház

Öt kiváló színész, Kecskés Karina, Kovalik Ágnes, Király Attila, Sipos Imre és Sipos Áron 36 karaktert formál meg ebben a…

Az egyik legismertebb magyar gyerekszerző, Berg Judit gondozásában és Agócs Írisz rajzaival megjelent Maszat mesesorozat színházi adaptációja, amely 2009 óta…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!