A Csili Művelődési Központ közleménye

Ezúton tájékoztatjuk kedves Vásárlóinkat, hogy a Csili Művelődési Központ több előadása a koronavírus-veszélyhelyzet miatt későbbi időpontban kerül megrendezésre. A már közzétett, érintett előadások:

Cím Dátum A visszajelzés határideje Új időpont
A kiskakas gyémánt félkrajcárja április 4. 2020. június 3. MŰSORVÁLTOZÁS:  A dzsungel könyve - mesejáték - 2020.10. 10. 11:00
Cserháti emlékest április 17. 2020. június 16. 2020.10.22. 18:00
Hyppolit, a lakáj április 19. 2020. június 18. 2020. 11. 22. 15:00

Az itt nem szereplő előadásokkal kapcsolatban kérjük, keresse fel a Csili Művelődési Központ weboldalát. A megváltott jegyek automatikusan érvényesek az új dátumra, illetve műsorváltozás esetén az új előadásra.

Amennyiben a Jegy.hu oldalon megvásárolt belépőjét nem kívánja a későbbi időpontban megrendezendő programra érvényesíteni, a Csili Művelődési Központ döntése értelmében a jegyek árát visszautaljuk, amennyiben visszatérítési igényét az adott előadás eredetileg megadott időpontjához viszonyított HATVAN NAPON BELÜL jelzi az űrlapunkon.

Ha az űrlapon nem találja a keresett produkciót, kérjük, forduljon a szervezőhöz az info@csili.hu email címen.

Bár a jelen kényszerítő körülmények között (vis maior) a törvény erre nem kötelezi, a Csili Művelődési Központ a véglegesen elmaradó vagy későbbi időpontra elhalasztott programjaira megvásárolt belépőket - igény esetén -  visszaváltja. Ugyanakkor partnerünk, a Csili Művelődési Központ szeretné felhívni figyelmüket a „#neváltsvisszajegyet” mozgalomra, amely ilyen módon a nehéz helyzetbe került kulturális intézmények, szervezetek megsegítését kezdeményezi. Ha ezzel a gesztussal kívánnak élni, és nem kérik vissza belépő árát, azzal a Csilit támogatják.

A járványhelyzet elmúltával a Csili ismét várja vendégeit!

Amennyiben visszaváltaná online vásárolt jegyeit, kattintson a lenti gombra!

 

Verschenken Sie jegy.hu
Geschenkgutscheine!

Die Geschenkgutscheine können für Ticketkäufe auf der Webseite www.jegy.hu verwendet werden, für beliebige Veranstaltungen (Theater, Konzerte, Festivals, Sportveranstaltungen) in unserem System.

Interticket
Kulturkarte

Mithilfe der Dienstleistungen der Kulturkarte stehen Arbeitnehmern und Arbeitgebern die höchsten, momentan angewandten Ermäßigungen zur Verfügung.

Newsletter abonnieren

Erfahren Sie mehr aus unserem Newsletter über die beliebtesten Programme!

Sehr geehrter Benutzer!

Like most websites Jegy.hu uses cookies to operate. I understand that InterTicket is collecting personal data in order to recommend special, personally tailored offers best suited for me. By clicking on “I accept”, I confirm that I have read and understood the data management rules in the Privacy Policy.

I accept