A Csili Művelődési Központ közleménye

Ezúton tájékoztatjuk kedves Vásárlóinkat, hogy a Csili Művelődési Központ több előadása a koronavírus-veszélyhelyzet miatt későbbi időpontban kerül megrendezésre. A már közzétett, érintett előadások:

Cím Dátum A visszajelzés határideje Új időpont
A kiskakas gyémánt félkrajcárja április 4. 2020. június 3. MŰSORVÁLTOZÁS:  A dzsungel könyve - mesejáték - 2020.10. 10. 11:00
Cserháti emlékest április 17. 2020. június 16. 2020.10.22. 18:00
Hyppolit, a lakáj április 19. 2020. június 18. 2020. 11. 22. 15:00

Az itt nem szereplő előadásokkal kapcsolatban kérjük, keresse fel a Csili Művelődési Központ weboldalát. A megváltott jegyek automatikusan érvényesek az új dátumra, illetve műsorváltozás esetén az új előadásra.

Amennyiben a Jegy.hu oldalon megvásárolt belépőjét nem kívánja a későbbi időpontban megrendezendő programra érvényesíteni, a Csili Művelődési Központ döntése értelmében a jegyek árát visszautaljuk, amennyiben visszatérítési igényét az adott előadás eredetileg megadott időpontjához viszonyított HATVAN NAPON BELÜL jelzi az űrlapunkon.

Ha az űrlapon nem találja a keresett produkciót, kérjük, forduljon a szervezőhöz az info@csili.hu email címen.

Bár a jelen kényszerítő körülmények között (vis maior) a törvény erre nem kötelezi, a Csili Művelődési Központ a véglegesen elmaradó vagy későbbi időpontra elhalasztott programjaira megvásárolt belépőket - igény esetén -  visszaváltja. Ugyanakkor partnerünk, a Csili Művelődési Központ szeretné felhívni figyelmüket a „#neváltsvisszajegyet” mozgalomra, amely ilyen módon a nehéz helyzetbe került kulturális intézmények, szervezetek megsegítését kezdeményezi. Ha ezzel a gesztussal kívánnak élni, és nem kérik vissza belépő árát, azzal a Csilit támogatják.

A járványhelyzet elmúltával a Csili ismét várja vendégeit!

Amennyiben visszaváltaná online vásárolt jegyeit, kattintson a lenti gombra!

 

Beyond the event
Jegy.hu Blog

Interesting facts, reviews and interviews to get ready for the experience!

Zapisz się na newsletter

Otrzymuj powiadomienia o najnowszych wydarzeniach!

Drodzy Kupujący,

Like most websites Jegy.hu uses cookies to operate. I understand that InterTicket is collecting personal data in order to recommend special, personally tailored offers best suited for me. By clicking on “I accept”, I confirm that I have read and understood the data management rules in the Privacy Policy.

I accept