Jegy.hu Médiaajánlat

SZERETNÉ, HA TÖBBEN TUDNÁNAK A RENDEZVÉNYÉRŐL? SEGÍTÜNK!

Komplex marketing lehetőségeket biztosítunk az Ön programjainak promótálására, alapozva egyedülálló adatbázisunkra és nagy látogatottságú média felületeinkre. A legkorszerűbb technológiáknak köszönhetően már nem csupán célközönségben gondolkodunk, de személyre szólóan szólítjuk meg a potenciális vásárlóit az Ön ajánlatával!

 
theatre-concert-festival-image
 

PROGRAMAJÁNLÓJA MINDENKIHEZ ELJUT:

A Jegy.hu felhasználói révén a célközönségének eddig el nem ért szegmenséhez is eljuthat üzenete: éves szinten megközelítőleg 50 ezer rendezvény mintegy 10 millió belépőjegye kapható a portálon. Célunk, hogy a jegyvásárló közönség minden magyarországi rendezvényre rátaláljon, és belépőjegyét online megvásárolhassa. Felületeinken elhelyezett hirdetése így szinte garantáltan eljut jövőbeli vásárlóihoz!

PROFESSZIONÁLISAN KIVITELEZVE:

A Jegy.hu reszponzív megjelenítési technikájának köszönhetően az óriásmonitoroktól, a tableteken át a mobil telefonokig minden média platformon tökéletesen élvezhető. A Jegy.hu mobilalkalmazás egyaránt letölthető az iOS (Apple) és az Android rendszerű okostelefonokra és több mint 17 ezer felhasználója van, ráadásul ez a szám intenzíven növekszik. Ugyanígy fontos számunkra, hogy hírleveleink minden felületen megfelelően jelenjenek meg.

Jegy.hu heti oldamegtekintések alakulása 2014 - 2019
Forrás: Google Analytics

 

AZ ÖN IGÉNYEINEK MEGFELELŐEN:

Tapasztalt és rugalmas munkatársaink a bejáratott marketing megoldásokon túl nyitottak minden egyedi ötletre és igényre, legyen szó egy különleges hírlevélről vagy egy Instagram posztról vagy komlpex PPC kampányról!

Megjelenés a Jegy.hu címlapon

A Jegy.hu honlapját havonta ötszázezer egyedi látogató használja, az itt elhelyezett hirdetéseit mindenki láthatja, aki jegyet vásárol a honlapon. A Jegy.hu különlegességét ezenfelül az adja, hogy a hirdetés egyben jegyértékesítés is: az ajánlatra kattintva a látogató azonnal meg is vásárolhatja az Ön jegyeit.

A megrendelés során három fő megjelenési típus közül válogathat:

Slider ajánló: A legfelső nagyméretű kiemelt ajánlók (5 darab váltakozva jelenik meg). Az ajánlók véletlenszerűen megjelennek a releváns programoldalakon a jobb oldali sávban is.

Kiemelt ajánló: A közepes méretű ajánlók a jegykereső alatt jelennek meg. Maximum három ilyen ajánló jelenhet meg az oldalon. Az ajánlók véletlenszerűen megjelennek a program oldalakon a jobb oldali sávban is.

Normál ajánló: A kis ajánlók a toplista alatt hármasával jelennek meg négy sorban. Az ajánlók véletlenszerűen (kisebb gyakorisággal, mint a két kiemelt kategória ajánlói) megjelennek a program oldalakon a jobb oldali sávban is.

Jegy.hu címlap ajánlók

 
Jegy.hu portál és mobilalkalmazás listaárak*  
Slider: 120 000 Ft + áfa / hét
Kiemelt: 100 000 Ft + áfa / hét
Normál 1. sor: 60 000 Ft + áfa / hét
Normál 2. sor: 50 000 Ft + áfa / hét
Normál 3. sor: 40 000 Ft + áfa / hét
Normál 4. sor: 30 000 Ft + áfa / hét

*Az október 1-től december 31-ig terjedő időszakban 30% szezonális felárat számítunk fel.

Megjelenés a Jegy.hu hírleveleiben

Napjaink egyik leghatékonyabb marketing eszköze a személyre szabott hírlevél, hatékonysága messze meghaladja a hagyományos reklámokét. A Jegy.hu hírlevélre feliratkozott látogatók száma meghaladja a 135 ezret, és az adatbázis intenzíven bővül.

Nagy gondot fordítunk arra, hogy a címállományban csak a hírleveleket valóban megnyitó, az egyes ajánlókra kattintó felhasználók címei maradjanak. Ennek érdekében rendszeresen törlődnek a listából a passzív címek. A hírlevelesek a kultúrára időt és pénzt fordító, jellemzően magasan képzett, színházi előadásokat, zenei eseményeket és fesztiválokat rendszeresen látogató, 24 és 60 év közötti, A és B kategória csoportba (ESOMAR) sorolható közönség.

A hírlevelek kezelésére intelligens e-mail marketing rendszerrel állunk az Ön rendelkezésére, melynek legfontosabb jellemzői:

 • egyéni felhasználói profilépítés (megnyitási és kattintási adatok alapján tartalom preferencia és vásárlási adatok alapján történő célzott címlista összeállítása)
 • részletes statisztikák

Rendszeres hírlevél

Reguler hírleveleinket heti rendszerességgel kapja meg a teljes feliratkozott felhasználói kör izgalmas, tematikus merítéssel az aktuális programkínálatból.

A hírlevél ajánló felületein szakmai partnereink számára lehetőséget biztosítunk hirdetések elhelyezésére, szerkesztett ajánló formájában. Ezek az ajánlók a Jegy.hu legaktívabb, a programkínálat iránt legérdeklődőbb, és egyben a leggyakrabban vásárló közönségét érik el. Az ajánlókból a jegyvásárlás közvetlenül elindítható.

Vezér ajánló: A hírlevél fejléce alatt látható teljes szélességű, képes-, szöveges ajánló pozíció.

Kiemelt ajánló: A vezér ajánló alatt található 2 db képes-, szöveges ajánló pozíció.

Normál ajánló: A kiemelt ajánlók alatt található további képes-, szöveges ajánló pozíciók, melyek az ajánlott program időpontja szerinti sorrendben listázódnak.

Reguler hírlevél ajánlók              

 
Jegy.hu rendszeres hírlevél listaárak*
 
Vezér ajánló: 120 000 Ft + áfa /alkalom
Kiemelt ajánló: 80 000 Ft + áfa /alkalom
Normál (tematikus) ajánló: 60 000 Ft + áfa /alkalom
*Az október 1-től december 31-ig terjedő időszakban 30% szezonális felárat számítunk fel.

Jegy.hu egyedi hírlevelek

Az egyedi hírlevelek széleskörű marketing lehetőséget kínálnak rendezvények támogatására, a jegyértékesítés felpörgetésére. A hírleveleket és a címzettek körét a rendezvény egyedi céljaira, egyedi célközönségére tudjuk szabni okos hírlevél-marketing rendszerünk segítségével.

 • intelligens szegmentálási lehetőségek
 • személyre szabott és eseményvezérelt kiküldések
 • részletes statisztikai modul az eredményesség kiértékelésére
 
Jegy.hu egyedi hírlevél listaárak*
 
Egyedi hírlevél 300 000 Ft + áfa /kiküldés
Targetált hírlevél: 20 Ft + áfa/cím, de minimum kiküldési díj 100 000Ft+áfa
*Az október 1-től december 31-ig terjedő időszakban 30% szezonális felárat számítunk fel.
 
Egyedi hírlevél minta
 

Közösségi média

Napjaink marketing kommunikációja elképzelhetetlen a közösségi média platformok igénybevétele nélkül. A Jegy.hu Facebook és Instagram felületei révén a saját követőin túl a kultúra és a szabadidős élmények iránt érdeklődő, fizetőképes személyeket is elérhet üzenetével.

Facebook és Instagram megjelenés listaárak*
 
Facebook poszt: 30 000 Ft + áfa /alkalom
Facebook játék: 60 000 Ft + áfa /alkalom
Facebook hirdetés: 50 000 Ft + áfa /alkalom
Instagram poszt 20 000 Ft + áfa /alkalom
Instagram játék 40 000 Ft + áfa /alkalom

*Az október 1-től december 31-ig terjedő időszakban 30% szezonális felárat számítunk fel.


Játék lehetőség a Jegy.hu portfólión

A Jegy.hu három platformján (portál, hírlevél, közösségi média) összehangoltan szervez nyereményjátékokat a közönség aktivizálására.

Játék listaárak*
 
Teljes körű szponzorált játék (játék oldal + hírlevél ajánló + játékszabályzat + sorsolás) 500 000 Ft + áfa

*Az október 1-től december 31-ig terjedő időszakban 30% szezonális felárat számítunk fel.

Komplett PPC szolgáltatás

Hagyományos megjelenési formáink mellett állunk partnereink rendelkezésére komplett, akár remarketinggel támogatott PPC kampányok kidolgozásában és menedzselésében. Részletes árajánlatért keresse kollégáinkat!

További promóciós lehetőségek parnereink felületein

Partneri kapcsolataink révén lehetősége van egyéb, nagy látogatottságú felületeken is megjelenni promótálni kívánt programjával.

A Jegy.hu a SuperShop rendszer tagja, így 860 000 hírlevél feliratkozónak és közel 100 000 aktív Facebook követőnek is eljuttathatjuk programjának hírét.

   

Általános információk

 • Hirdetni kizárólag a Jegy.hu-n elérhető programokat lehetséges. 
 • A hirdetések CTA-ja (call-to-action) kizárólag a Jegy.hu-ra irányulhat.
 • A hirdetési hetek hétfőtől vasárnapig értendők.
 • A hirdetések teljesítését a teljesülés végén, ill. hónaphatár(ok)on áthúzódó megrendelések esetén havonta számlázzuk partnereinknek. 
 • Egy előadóhely azonos műfajú előadásainak ajánlói ugyanazon médiafelületünk ugyanazon hirdetési pozícióján egyidejűleg nem futhatnak.
 • Egy előadóhely azonos műfajú előadásainak ajánlói ugyanazon médiafelületünk ugyanazon hirdetési pozícióján több héten keresztül folyamatosan nem futhatnak.
 • Média felületeinken tartalomszerkesztési szempontokat is figyelembe kell vennünk, 
  • ezért kerülnünk kell hasonló tematikájú és műfajú ajánlók egyidejű nagy mennyiségű megjelenítését,
  • egy rendezvény több héten keresztül tartó folyamatos kiajánlását.
  • A fentiek miatt fenntartjuk a jogot arra, hogy ilyen esetekben ezt jelezzük partnerünknek és kérjük a hirdetések átcsoportosítását.

Kontakt adatok:

Interticket Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

cím: 1139 Budapest, Váci út 99. (Business Center 99. - Balance Building)

Budaházy Eszter - marketing manager
tel:  +36 1 266 0000/322m
mobil: +36 30 668 4819
email: eszter.budahazy@interticket.hu
Limbek Lilla - marketing koordinátor
email: lilla.limbek@interticket.net

   

Amennyiben hirdetni szeretne felületeinken, a kampány tervezése során kérjük, egyeztessen kollégáinkkal a szükséges felületek időben történő befoglalása érdekében.

Általános hirdetési feltételeink az alábbi linken találhatók: https://www.jegy.hu/articles/355/altalanos-hirdetesi-feltetelek

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Culture at Home
online.jegy.hu

Enjoy our online streaming services from the comfort of your couch!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.


Kære kunder

Like most websites Jegy.hu uses cookies to operate. I understand that InterTicket is collecting personal data in order to recommend special, personally tailored offers best suited for me. By clicking on “I accept”, I confirm that I have read and understood the data management rules in the Privacy Policy.

I accept