Event listings

8,119 events 3,848,664 tickets

Suggestions


Gogol: Egy őrült naplója

Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház

Gogol Egy örült naplója című „pétervári elbeszélését” állítja színpadra Bodó Viktor 2016 tavaszán monodráma formájában. A történet főszereplőjét Keresztes Tamás alakítja.

Az élet gyakran dilemmák elé állít minket. A dilemmákban az a kellemetlen, hogy sokszor az az érzésünk, nem lehet jól dönteni.

La Mancha lovagja

József Attila Színház, Nagyszínpad

Világhírű Broadway musical, nagyszerű szereposztásban a boldogság kereséséről, a kitartásról a fantázia és a valóság határán.

 

HOOLIGANS 20 éves Jubileumi koncert

Papp László Budapest Sportaréna

20 éve annak, hogy a Hooligans név égisze alatt ontják a slágereket. A látványos koncertjeiről híres banda ezúttal is kitesz magáért.

QUIMBY 25 - MICSODAORSZÁG

Papp László Budapest Sportaréna

A meglepetéseiről és újításairól híres banda 25-ik születésnapja alkalmából közönségét egy rendhagyó összművészeti utazással lepi meg idén november 26-án.

Jean-Michel Jarre: Electronica

Papp László Budapest Sportaréna

2016-ban hat év után először látványos élő show-műsorral lép újra színpadra az elektronikus zene atyja, Jean-Michel Jarre.

 

Virtuózok Gálakoncert

Papp László Budapest Sportaréna

A Virtuózok, a világ első komolyzenei tehetségkutató műsora, első és második szériájának döntősei adnak gálakoncertet október 15-én az Arénában.

Symphonia Fantasia

Duna Palota

A romantikus komolyzenei slágerek érdekes és tanulságos szóbeli kiegészítések mellett hangzanak fel fiatal művészek tolmácsolásában.

Budapest 1982 után ismét Asztalitenisz Európa-bajnokságnak ad otthont október 18-23 között. Az idei Eb-n egyesben és párosban küzdenek majd a játékosok.

 

VIVALDIANNO

Papp László Budapest Sportaréna

Zene, filmvetítés, animáció, kortárs tánc és kimondott szavak egy hátborzongató történet bűvkörében, ami a barokk idők géniuszának reményeiről és veszteségeiről szól -…

A második teríték

Új Színház, Bubik István Stúdiószínpad

Kökényessy Ági és Kaszás Géza főszereplésével, egy igazi tragikus szerelem elevenedik meg, némi humorral fűszerezve. Két szereplő plusz egy teríték.

Trióban az egyenlőségért

Zeneakadémia, Solti Terem

Egyedül álló koncert élmény november 12-én a Zeneakadémián! Balázs János,Lakatos György, Kállai Ernő. Jótékonysági hangverseny az Ökumenikus Segélyszervezet javára. Sztárvendég a Virtuózok…

 

2016 szilveszterének éjszakáján az Amadinda és Presser Gábor a 16. szilveszteri koncertet adja a Zeneakadémián. Újra zakatol a “zenevonat"

A tavalyi nagy sikerű turnézárás után Ákos "MÉG EGYSZER" Győrbe érkezik. 2016.október 08-án az AUDI ARÉNA GYŐR ad otthont ismét a fergeteges…

A Group'n'Swing Esélyegyenlőségi Koncertje

Marczibányi Téri Művelődési Központ

Ahogyan ez az elmúlt években már tradícióvá nemesedett, a zenekar ebben az évben is megrendezi a Nem adom fel! együttessel közös fellépését,…

 

Subscribe to newsletter

Get informed about the best programs!