• Janikovszky Éva: Az úgy volt…

  Janikovszky Éva: Az úgy volt…

  Hatszín Teátrum

  Janikovszky Éva eddig színpadon soha be nem mutatott könyvei alapján, először színpadon: születéstől kiskamaszkorig az élet minden nyűge…

  More...
 • Heltai naplója

  Heltai naplója

  Radnóti Színház

  Bálint András estje. Heltai eddig kiadatlan ostromnaplójában beszámol a háború hétköznapi borzalmairól. Bár megjárta a csillagos házakat és a Gestapo börtönét, mégis bájos humorral és öniróniával mesél, anekdotázik.

  More...
 • Rapülők Koncert

  Rapülők Koncert

  Főnix Csarnok, Debrecen

  A 90-es évek legismertebb hazai zenekara a RApülők 10 ev után újra színpadon! Show-koncert a 90-es évek hamisíthatatlan hangulatából amikor meg divat volt szeretni és nevetni.

  More...
 • PRIMAVERA '17

  PRIMAVERA '17

  Erkel Színház

  A Primavera`17 Fesztiválon április 4. és 9. között öt vidéki nagyszínház és a Kolozsvári Magyar Opera egy-egy produkcióját láthatja a közönség.

  More...
 • Tankcsapda

  Tankcsapda

  Papp László Budapest Sportaréna

  Pályafutása egyik legnagyobb show-jára készül a TANKCSAPDA: az Aréna küzdőterének közepére helyezett színpadon igazán közelről láthatja és hallhatja a közönség.

  More...
 • The Champion - Játékos élmények az egész családnak

  The Champion - Játékos élmények az egész családnak

  Millenáris D épület

  Mókás tesztek, fantasztikus látvány, és 9 modern játék, amin mindenki nyer!

  More...

Event listings

10,012 events 3,886,947 tickets

Suggestions


5 éves a Rózsavölgyi Szalon

Rózsavölgyi Szalon

A múlt századok európai szalonjaihoz hasonlóan izgalmas szellemi élet zajlik immár öt éve a Rózsavölgyi Szalon különleges hangulatú, patinás falak között.

Andrea Bocelli

Papp László Budapest Sportaréna

Andrea Bocellit több, mint húsz éve a legkedveltebb és a legnagyobb érdeklődésnek örvendő sztárok között tartják számon.

Szerb Antal: EX

Új Színház, Nagyszínpad

Ha egy király elhagyja a trónját és szélhámosnak áll, akkor biztos feltűnik pár jó barát, meg persze egy fiatal csinos lány.

 

Bach: János passió

Müpa, Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem

Ismét látható Bach János passiójának tavaly nagy sikerrel bemutatott színpadi változata, mely most a XVI. Budapesti Nemzetközi Kórusverseny nyitó hangversenye

A 36. Országos Táncháztalálkozó és vásár vasárnap esti gálaműsorát a Boban Marković Orkestar koncertje, valamint a Mindenki tánca című nagyszabású produkció adja.

Mókás tesztek, fantasztikus látvány, és 9 modern játék, amin mindenki nyer!

 

2017. március 21. és június 30. között lehetséges az online bérletvásárlás az új bérletesek részére a Magyar Állami Operaház 2017/2018 évadára.

Parti Nagy Lajos: Az étkezés ártalmasságáról

Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház

Az étkezés ártalmasságáról valóban termékbemutató előadás, a főhős, bizonyos Fibinger tragikomikus nagymonológja haknikörútja egy állomásán, egy sokat látott, vidéki művelődési ház színpadán.

A Sziget Fesztivál -1. napján, augusztus 9-én a Nagyszínpad fő fellépője lesz P!NK, aki kevés idei fellépésének egyikét fogja Budapesten adni.

 

Rock the Ballet

Győr, Debrecen, Szeged, Budapest

2008 óta Rasta Thomas és táncos rosszfiúi felrázzák a világ legnagyobb színpadjait – a Rock the Ballet újradefiniálta a klasszikus táncot.

A szexualitásban rejlik a legnagyobb teremtő erő. A legnagyobb gyönyör és a legnagyobb szenvedés forrása.

Hajas trendek Hajas Lászlóval

Helia-D Herba-kastély, Tolcsva

Magyarország egyik legjobb hair stylistja mutatja be a legfrissebb hazai és nemzetközi frizuratrendeket és vall pályájának kulisszatitkairól a Helia-D Herba-kastély falai közt.

 

Subscribe to newsletter

Get informed about the best programs!

x

This site uses cookies to enhance the user experience. Using our site you agree to the use of cookies. AcceptMore information