• Mamma Mia!

  Madách Színház

  A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. 2014-es bemutatója óta töretlen sikerrel fut a Szirtes Tamás rendezte előadás.

  More...
 • Lukács bérlet / 1 RAJNA

  Nemzeti Filharmonikusok, Pesti Vigadó Díszterem

  A Nemzeti Filharmonikus Zenekart ezen az estén a fiatal karmestergeneráció egyik legkiemelkedőbb egyénisége, Rajna Martin Junior Príma díjas művész vezényli.

  More...
 • Marica grófnő

  Budapesti Operettszínház

  "Mondd meg, hogy imádom a pesti nőket" - Gyönyörű ének, csodálatos dallamok, látványos táncjelenetek egy eredeti magyar operett-mulatságban.

  More...
 • Caramel évbúcsúztató koncertje

  Vígszínház

  Caramel zenekarával ezúttal a Vígszínházban ad országos turnéját lezáró, ünnepi nagykoncertet.

  More...
 • István, a király

  Erkel Színház

  Szörényi Levente 75. születésnapja alkalmából, a Nemzeti Összetartozás Napján az Opera egy igazi kuriózummal kísérletezik: az István, a királyt operai hangszereléssel, operaénekesek előadásában viszi színre.

  More...
 • Shakespeare: Rómeó és Júlia

  Pesti Magyar Színház

  "Korhű előadásunk célja bevezetni a szerelembe, a létezés fő misztériumába, amelytől megdicsőül a mindenkori ifjúság és elutasítja az értelmetlen halált."

  More...

Event listings

4,792 events 2,063,966 available tickets

Suggestions


Várkert JÓGA

Várkert Bazár, Öntőház udvar

Csodás panoráma, napsütés, közösségi élmény és testi, lelki feltöltődés, minőségi időtöltés, azaz jógasorozat a Várkert Bazárban!

Egy izgalmas előadás a nőkről, a művészet szerepéről. a lélek formálásáról és egyben bepillantás nyerhetnek a Beer patikus család palotájába.

Spiró György: Csirkefej

Gózon Gyula Kamaraszínház

Hosszú idő után Budapesten újra látható, Spiró György: Csirkefej című drámája. Az előadás főszereplője Horváth Zsuzsa, aki egy évadban Gobbi Hilda két…

 

Szárnyalás - LIVE STREAM

Kodály Központ - online tér

20. század Oroszországtól Amerikáig – lényegében így lehet összefoglalni a műsort. Közreműködik: Ránki Dezső - zongora, Pannon Filharmonikusok, vezényel: Gilbert Varga

A két ego mindent megold. Párkapcsolati probléma, fogyás, pénz, az örök élet titka, jövő heti lottószámok, teleportáció?! Előttük nincs akadály.

Nagyvárosi fények

Játékszín

Fekete-fehér látványvilággal, zenével, különlegesen izgalmas, a némafilmek stílusát fölidéző színészi játékkal tisztelegés a filmművészet nagy zsenije előtt.

 

Tündértánc - Nővarázs

Fővárosi Nagycirkusz - Online esemény

A Tündértánc – Nővarázs című előadásban egy kislány szemével és fantáziájával látjuk a valóság mögötti valóságot: s ahogy a gyermeki fantázia végtelen,…

Gyorsan változó világunkban minden tudás csak tegnapi tudás - mire a tanárok megtanítják már el is avult. Csak egy dolgot tehetünk: az…

Pintér Béla és Társulata fennállásának 20. évfordulóját ünnepli ezzel az előadással, egy szürreális forgatagba sűrítve 20 évet és a jelen pillanatot.

 

A 11 állomásos turné egy igazi időutazás lesz, hisz a műsorban felcsendülnek a mindenki által jól ismert NOX klasszikusok.

Borbély László - In memoriam Glenn Gould

Zeneakadémia, Solti Terem

Borbély László, a hazai fiatal zongoraművész-generáció kiemelkedő előadója ezen az estén a hóbortos-zseniális kanadai zongoristának állít emléket.

Az ország legismertebb rapper párosa swing turnéra indul, ahol a nézőknek ülniük kell és nem fogyaszthatnak alkoholt.

 

Beyond the event
Jegy.hu Blog

Interesting facts, reviews and interviews to get ready for the experience!

Subscribe to newsletter

Get informed about the best programs!

Dear Customer,

Like most websites Jegy.hu uses cookies to operate. I understand that InterTicket is collecting personal data in order to recommend special, personally tailored offers best suited for me. By clicking on “I accept”, I confirm that I have read and understood the data management rules in the Privacy Policy.

I accept