• Budafoki Dohnányi Zenekar, Dohányi bérlet 3

  Budafoki Dohnányi Zenekar, Dohányi bérlet 3

  Zeneakadémia, Nagyterem

  A Budafoki Dohnányi Zenekar ismét mozgalmas és szerethető zeneművekkel várja a közönséget a Zeneakadémiára. Január 28-i koncertjükön Muszorgszkij: Egy kiállítás képei közkedvelt műve mellett Kodály: Magyar rondo-ját és Vajda János: Csellóversenyét hallhatják. Vezényel: Madaras Gergely

  Læs mere
 • Tankcsapda

  Tankcsapda

  Papp László Budapest Sportaréna

  Pályafutása egyik legnagyobb show-jára készül a TANKCSAPDA: az Aréna küzdőterének közepére helyezett színpadon igazán közelről láthatja és hallhatja a közönség az év legütősebb rockkoncertjén.

  Læs mere
 • Goran Bregovic: Three Letters from Sarajevo

  Goran Bregovic: Three Letters from Sarajevo

  Müpa, Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem

  Goran Bregović három szólóhegedűre, szimfonikus zenekarra és saját együttesére írt koncertjében a nyugati, a keleti és a klezmer hagyományt idézi meg, és allegorikus formában fejezi ki Szarajevó rendkívüli és egyedülálló gazdagságát.

  Læs mere
 • Andrea Bocelli

  Andrea Bocelli

  Papp László Budapest Sportaréna

  Andrea Bocellit több mint húsz éve a legkedveltebb és világszerte legnagyobb érdeklődésnek örvendő sztárok egyikeként tartják számon. A legendás tenor két év elteltével újra a Budapest Sportarénában látható.

  Læs mere
 • Edvin Marton: Rock Symphony

  Edvin Marton: Rock Symphony

  AUDI ARÉNA GYŐR

  Több, mint 10 év után ismét Győrbe látogat EDVIN MARTON!
  A több millió dolláros stradivarius hegedű hangja semmihez nem hasonlítható, a 20 tagú zenekar pedig méltó kísérője a világhírű zenésznek!
  Vendég: Nagy Balázs színművész

  Læs mere

Event søgning

10 259 events 3 950 677 billetter

PÅ PLAKATEN


Lear király

Radnóti Színház

Van, aki a szenvedésben tisztul meg, van, aki attól lesz bölcs, hogy megbolondul és van, aki attól kezd látni, hogy megvakul.

Az illuzió mesterei - 2017

MOM Kulturális Központ

Az ország legjobb illuzionistái együtt, egy vadonatúj műsorban! New York, Párizs, Las Vegas, Monte Carlo és Tokió után újra Budapesten!

The DIRE STRAITS Experience

Papp László Budapest Sportaréna

Chris White és Terence Reis feltámasztják a Dire Straits mitoszt. A legendás dalok minden ambíciójukkal, nagyszerűségükkel és fájdalmas szépségükkel ismét élőben felhangzanak…

 

Lindsey Stirling: Brave Enough

Papp László Budapest Sportaréna

A hegedű csodálatos hercegnője visszatér! Lindsey Stirling - a XXI. század egyik leginnovatívabb sztárja - továbbra is rettenthetetlen!

Szerepátvétel után Danyi Judit Stuart Mária szerepében az Újszínházban. Erzsébet szerepében Kökényessy Ági. Két nagy nő, két hatalom.

Szentivánéji szexkomédia

Vígszínház, Pesti Színház

Három pár, egy vidéki nyaraló, Szent Iván éji őrület – na és persze Woody Allen utánozhatatlan humora.

 

Lajkó Félix – Szerenádkoncert

Müpa, Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem

Lajkó Félix koncertjei mindig egyediek és megismételhetetlenek, így lesz ez most is, amikor első lemezének egyik meghatározó száma: a szerenád a fő…

A szerelemről és más démonokról

Magyar Állami Operaház

Eötvös Péter ötödik operája a Glyndebourne-i Fesztivál felkérésére, Gabriel García Márquez azonos című kisregénye alapján, Hamvai Kornél többnyelvű szövegkönyvére készült.

Ez nem az a vers - Rendhagyó zenés-irodalmi est

ELTE Radnóti Miklós Gyak. Ált. Iskola és Gimnázium

Erdős Virág költő, író, drámaíró, Darvas Kristóf zenész, zeneszerző és a fergeteges Klezmerész Együttes! Moderátor: Gács Anna

 

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

x

This site uses cookies to enhance the user experience. Using our site you agree to the use of cookies. AcceptMere information