• The Champion - Játékos élmények az egész családnak

  The Champion - Játékos élmények az egész családnak

  Millenáris D épület

  Mókás tesztek, fantasztikus látvány, és 9 modern játék, amin mindenki nyer!

  Więcej...
 • Cesar Millan live

  Cesar Millan live

  Papp László Budapest Sportaréna

  Cesar Millan, a világhírű kutyaviselkedési szakember, európai turnéja keretében újra hazánkba ékezik. Vadonatúj show-ja március 18-án látható a Budapest Sportarénában.

  Więcej...
 • "A Mozi hangjai"

  Müpa, Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem

  Hollywoodi filmóriások leghíresebb dallamai csendülnek fel szimfonikus zenekari feldolgozásban, Radics Gigi, Király Viktor, Fischl Mónika és Dolhai Attila sztárvendégekkel. Az esten közreműködő Savaria Szimfonikus Zenekart vezényli Pejtsik Péter.

  Więcej...
 • AKIMER Visz a víz

  AKIMER Visz a víz

  MOM Kulturális Központ

  AKIMER lemezbemutató koncert és rockjáték Tátrai Tiborral, Micheller Myrtillel és Sipeki Zoltánnal. Kiváló zenészek, minőségi rockmuzsika nagyzenekarra, az igényes zene kedvelőinek.

  Więcej...
 • Szentendrei Tavaszi Fesztivál 2017

  Szentendrei Tavaszi Fesztivál 2017

  Szentendre, több helyszínen

  Early bird jegyek és bérletek már elérhetők! Négy színházi estét, köztük egy bemutató előadást, egy táncjátékot, három zenés irodalmi estet és változatos koncertprogramot kínál az idei fesztivál.

  Więcej...
 • Nyitókoncert a Nemzeti Filharmonikusokkal - sztárvendég: Hilary Hahn hegedűművész

  Nyitókoncert a Nemzeti Filharmonikusokkal - sztárvendég: Hilary Hahn hegedűművész

  Margitszigeti Szabadtéri Színpad

  Immár hagyományosan a Nemzeti Filharmonikus Zenekar ünnepi koncertjével veszi kezdetét a Margitszigeten a Budapesti Nyári Fesztivál három hónapon át tartó gazdag programsorozata.

  Więcej...

Szukaj wydarzeń

10 576 wydarzeń 3 739 959 biletów

Proponujemy również


Évszakok keringője – Roby Lakatossal

Müpa, Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem

A hangversenyen Vivaldi Négy évszak című hegedűverseny tételeit Roby Lakatos személyes zenei kommentjeivel és improvizációival egészíti ki.

Sári bíró

Új Színház, Nagyszínpad

Móricz Zsigmond klasszikusa a Sári bíró márciustól az Újszínház műsoron. Főbb szerepekben: Esztergályos Cecília, Bordán Irén, Ifj. Jászai László. Rendező: Nagy Viktor…

Karamazov testvérek

Radnóti Színház

"Mire jó, hogy megismerjük ezt az ördögi jót és rosszat, amikor ennyibe kerül?" Mindenképp érdemes, remek színészek, gyönyörű díszlet, nagy orosz érzések.

 

Sinatra Springtime

Csili Művelődési Központ Színházterem

Vastag Tamás, Kocsis Tibor és Lányi Lala mellett ezúttal Szolnoki Péter kápráztatja el a hölgyeket a legnépszerűbb swingslágerekkel.

The DIRE STRAITS Experience

Papp László Budapest Sportaréna

Chris White és Terence Reis feltámasztják a Dire Straits mitoszt. A legendás dalok minden ambíciójukkal, nagyszerűségükkel és fájdalmas szépségükkel ismét élőben felhangzanak…

The Gershwins: Porgy és Bess operakoncert

Margitszigeti Szabadtéri Színpad

Szimfonikus koncert show formájában, amerikai sztárénekesekkel és hangulatos vetítéssel varázsolja a Margitsziget Nagyszínpadára a hazánkban ritkán látható, különleges műfajú Gershwin-operát.

 

Rock the Ballet

Győr, Debrecen, Budapest

Rock the Ballet – A Show. 2008 óta Rasta Thomas és táncos rosszfiúi felrázzák a világ legnagyobb színpadjait – a Rock the…

FIÚK (Fischer Iván Új Karmestereket mutat be) című sorozat következő részében a Fesztiválzenekarhoz oboaművészként és karmesterasszisztensként egyaránt kötődő Victor Aviat vezényli az…

Andrea Bocelli

Papp László Budapest Sportaréna

Andrea Bocellit több, mint húsz éve a legkedveltebb és világszerte a legnagyobb érdeklődésnek örvendő sztárok egyikeként tartják számon. A legendás tenor két…

 

Zapisz się na newsletter

Otrzymuj powiadomienia o najnowszych wydarzeniach!

x

This site uses cookies to enhance the user experience. Using our site you agree to the use of cookies. AcceptWięcej informacji