Bárka Színház

Bárka Színház

A Budapesti Bárka Színházat 1996-ban alapította a Józsefvárosi Önkormányzat, a társulat 1997 őszén kezdte el munkáját, tehát hét évadot tudhat maga mögött. A Bárkán jelenleg 90 személy dolgozik. Állandó színésztársulat van, létszáma 16 fő. A művészi állományhoz sorolható még a Bárka Műhely (író, rendező, dramaturg, szerkesztő, zeneszerző, tervező, filmrendező...). A többiek az adminisztratív, a kiszolgáló, illetve a technikai személyzethez tartoznak (titkárok, sajtó- és közönségszervezők, fény- és hangtechnikusok, díszítők, büfések...).

HASZNOS INFORMÁCIÓK: Bárka Színház jegypénztár nyitva: h-p: 9-19 óráig hétvégén előadás előtt két órával nyitunk KÖZLEKEDÉSI INFORMÁCIÓK: Metróval: A Bárka Színházhoz a Nagyvárad térnél kell leszállni a hármas (kék) metróról. A metrókijárattól jobbra/szemben érdemes felmenni az Orczy-kert irányába, és a Klinikák felé indulni az Üllői út páros oldalán. A színház nagyjából három percnyi sétára található a jobb oldalon. Autóval: Az Üllői úton a belváros felől érkezők a Népligetnél tudnak visszafordulni a páros (befelé vezető) oldalra - a színház előtt lehet parkolni ingyenesen. Felhívjuk figyelmüket, hogy a budapesti kora esti csúcsforgalomban esetleg nehézségekbe ütközhet a Bárkára jutás! Kérjük, figyeljék a híradásokat, és induljanak időben! Előadásaink többségére a későn érkezőket nem áll módunkban beengedni! Köszönjük. Éjszakai közlekedés: A Bárka az Üllői úton van, a Nagyvárad térnél - számos éjszakai járattal hazamehet, aki esetleg úgy dönt, tovább marad az előadás után, szót váltani egymással és velünk. A hármas metró 23:15-kor indul utoljára a belváros felé. A 24-es villamos 23:20-kor megy a Keleti pályaudvar felé utoljára. Ezek után a 914-es, 914A, 950-es és a 950A éjszakai buszokkal lehet menni - ezek így együtt elég sűrűn járnak, és keresztülmennek a belváros minden fontosabb közlekedési csomópontján - menetrendjeiket a bkv.hu oldalon lehet megtalálni.
Więcej Üllői út 82., 1082 Budapest

Bárka Színház

wydarzeń: 0


Beyond the event
Jegy.hu Blog

Interesting facts, reviews and interviews to get ready for the experience!

Zapisz się na newsletter

Otrzymuj powiadomienia o najnowszych wydarzeniach!

Drodzy Kupujący,

Like most websites Jegy.hu uses cookies to operate. I understand that InterTicket is collecting personal data in order to recommend special, personally tailored offers best suited for me. By clicking on “I accept”, I confirm that I have read and understood the data management rules in the Privacy Policy.

I accept