Bárka Színház

Bárka Színház

A Budapesti Bárka Színházat 1996-ban alapította a Józsefvárosi Önkormányzat, a társulat 1997 őszén kezdte el munkáját, tehát hét évadot tudhat maga mögött. A Bárkán jelenleg 90 személy dolgozik. Állandó színésztársulat van, létszáma 16 fő. A művészi állományhoz sorolható még a Bárka Műhely (író, rendező, dramaturg, szerkesztő, zeneszerző, tervező, filmrendező...). A többiek az adminisztratív, a kiszolgáló, illetve a technikai személyzethez tartoznak (titkárok, sajtó- és közönségszervezők, fény- és hangtechnikusok, díszítők, büfések...).

HASZNOS INFORMÁCIÓK: Bárka Színház jegypénztár nyitva: h-p: 9-19 óráig hétvégén előadás előtt két órával nyitunk KÖZLEKEDÉSI INFORMÁCIÓK: Metróval: A Bárka Színházhoz a Nagyvárad térnél kell leszállni a hármas (kék) metróról. A metrókijárattól jobbra/szemben érdemes felmenni az Orczy-kert irányába, és a Klinikák felé indulni az Üllői út páros oldalán. A színház nagyjából három percnyi sétára található a jobb oldalon. Autóval: Az Üllői úton a belváros felől érkezők a Népligetnél tudnak visszafordulni a páros (befelé vezető) oldalra - a színház előtt lehet parkolni ingyenesen. Felhívjuk figyelmüket, hogy a budapesti kora esti csúcsforgalomban esetleg nehézségekbe ütközhet a Bárkára jutás! Kérjük, figyeljék a híradásokat, és induljanak időben! Előadásaink többségére a későn érkezőket nem áll módunkban beengedni! Köszönjük. Éjszakai közlekedés: A Bárka az Üllői úton van, a Nagyvárad térnél - számos éjszakai járattal hazamehet, aki esetleg úgy dönt, tovább marad az előadás után, szót váltani egymással és velünk. A hármas metró 23:15-kor indul utoljára a belváros felé. A 24-es villamos 23:20-kor megy a Keleti pályaudvar felé utoljára. Ezek után a 914-es, 914A, 950-es és a 950A éjszakai buszokkal lehet menni - ezek így együtt elég sűrűn járnak, és keresztülmennek a belváros minden fontosabb közlekedési csomópontján - menetrendjeiket a bkv.hu oldalon lehet megtalálni.
Fortsæt Üllői út 82., 1082 Budapest

Bárka Színház

0 events


Beyond the event
Jegy.hu Blog

Interesting facts, reviews and interviews to get ready for the experience!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Kære kunder

Like most websites Jegy.hu uses cookies to operate. I understand that InterTicket is collecting personal data in order to recommend special, personally tailored offers best suited for me. By clicking on “I accept”, I confirm that I have read and understood the data management rules in the Privacy Policy.

I accept