Program


Zolbert, Peet Project - Nemcsak Jazz Klub

Zolbert, Peet Project - Nemcsak Jazz Klub

Duplakoncert a Nemcsak Jazz Klubban

 több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. január 19. szombat, 19:30

Fellépnek:

ZOLBERT
A tengerentúlon töretlen népszerűségnek örvendő smooth jazz műfaj magyarországi nagykövete másodszorra lép fel a Nemcsak Jazz Klubban. Zolbert miután a Jazzy dalverseny első helyezettjének járó díját is megnyerte, megkérdőjelezhetetlenné vált önálló produkciójának létjogosultsága.
A művész által képviselt zenei irányzat a populáris jazz színes palettáját idézi, a smooth jazz, a funk és a soul műfajok egyedülálló ötvözeteiként, amelyekben a szenvedélyes és pozitív hangulatok modern hangszerelésekben szólalnak meg.

PEET PROJECT
A Székesfehérvárról indult, mára hazánk nemzetközi hírű, ötlemezes pop-funk-jazz zenekara
Rendkívül fiatalos, olykor lendületes, olykor könnyed zenéjük korszakalkotó különlegessége, hogy a Funky és Pop alapú, némi Jazz-es szabadsággal fűszerezett –úgynevezett Smooth Jazz– környezetben a zenekar frontembere, Ferencz Péter "Peet" által prezentált hegedűjáték egyenrangú szerepet kap a szaxofonnal és egyéb szólóhangszerekkel, miközben mindezt energikus ének egészíti ki.
A zenekar tagjai:
Ferencz Péter-hegedű, ének, Závodi Attila –szaxofon, Magán Olivér – billentyű, Gudics Martin- basszusgitár, Gudics Marcell- dob

Az est gasztronómiai meglepetéseket is tartogat majd a Neszmélyi borvidék egy neves borászatának legjobb borainak bemutatásával!

Ajánlatunk


Megnyugtató, ha az ember szülei évtizedek után is békében, szeretetben élnek együtt. Szinte egyszerre lélegeznek, ismerik egymás minden mozdulatát, fel vannak készülve minden sóhajra, horkolásra, tüsszentésre. Most új otthonban kezdenek új életet, hiszen a gyerekek felnőttek, élik a saját életüket. Vagy ez mégsem ilyen gömbölyű?

zenés átirat két részben

Kövessen minket!


További ajánlataink


A Margitszigeti Színház a Nemzeti Összetartozás Napját a Nemzeti Filharmonikus Zenekarral ünnepli ez évben is. Közreműködik: Balázs János Kossuth-díjas zongoraművész,…

MAGYAR MENYASSZONY

Magyar Nemzeti Múzeum

Hogyan változott a nők szerepéről alkotott képünk az elmúlt 500 évben? Találja meg saját válaszát a Magyar Menyasszony című kiállításon!

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!