Program


Wolf Péter és barátai Zene világnapján

Wolf Péter és barátai Zene világnapján

Zene világnapja Illényi Katicával



 több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. október 5. szombat, 19:00

Mint ismert, október elseje a zene világnapja, ebből az alkalomból országszerte több koncertet és más zenei programot is rendeznek. A Miskolci Szimfonikus Zenekar már ötödik alkalommal szervez ez alkalomból hangversenyt.

Minden évben igyekeztünk valami különlegességgel meglepni a közönséget, volt már oratórikus koncert, világzenei lemezbemutató, tavaly pedig a Csillagok Háborúja zenéjét ihlető zenekari szvitet prezentáltuk a közönségnek. Idén Illényi Katicával ünnepelünk. A Liszt Ferenc-díjas hegedűművész sokoldalúságát már megismerhette a miskolci publikum. 2018-as Újévi hangversenyünkön ugyanis hegedűjátéka mellett fantasztikus énekhangjával és különleges theremin játékával is elkápráztatta a nagyérdeműt. Most egy egész estét tölthetünk el vele 2018. szeptember 29-én a Miskolci Egyetem Díszaulájában. Népszerű darabok csendülnek majd fel, a különleges atmoszférájú teremben egy csodás szólista és Zenekarunk jóvoltából!

Vezényel:  Silló István
Közreműködők:  Illényi Katica

Ajánlatunk


A délszláv muzsikát játszó Vujicsics Együttes ötven évvel ezelőtti megalakulásuk óta szinte változatlan felállásban muzsikál.

A tíz éve, Bamakóban alakult együttes női előadói minden kreatív zenei megnyilvánulásukban szót emelnek a nők jogaiért és az erőszak felszámolásáért. Gazdag, dallamos muzsikájukban a pánafrikai hagyományokat a kortárs popdalokat idéző stílusjegyekkel ötvözik.

Egy vagyonos üzletember hirdetést ad fel: néhai üzlettársa fiát keresi, szeretné tisztességesen, rengeteg pénzzel megjutalmazni. Billy bejelentkezik, mint jogos örökös, azonban rá kell jönnie, hogy személyazonosságát nehezebb bizonyítani, mint hitte. Mert egyre több „Billy” érkezik a hirdetésre…

Kövess minket!


További ajánlataink


ANDREA BOCELLI - RÁADÁS! Szép

MVM Dome

A nagy érdeklődésre való tekintettel, Andrea Bocelli az immár teltházas november 23-i koncertje után november 24-én is fellép az MVM…

Postmodern Jukebox: The ’10’ Tour Szép

Müpa, Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem

A zongorista-hangszerelő Scott Bradlee 2011-ben indította útjára Postmodern Jukebox elnevezésű projektjét, amellyel tíz éve töretlen sikerrel turnéznak, és amely minden…

Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!