Program


x Zempléni Fesztivál, Edit Piaf és 100 év szerelem, Szilágyi Enikő - ének, Alceo Passeo – zongora

x Zempléni Fesztivál, Edit Piaf és 100 év szerelem, Szilágyi Enikő - ének, Alceo Passeo – zongora

Edith Piaf születésének századik évfordulója alkalmából a felejthetetlen énekesnő legnépszerűbb dalaiból készült válogatást hallhat a közönség Szilágyi Enikő előadásában.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. augusztus 17. szerda, 20:00

A kolozsvári születésű színésznő sikeres színházi- és filmszerepek után hagyta el Romániát, Belgiumban élt négy évet, majd tizennégy esztendőn át Magyarország több színházában játszott. Többször kapott nívódíjat, Kazinczy-díjas és a Magyar Köztársasági Érdemrend Lovagkeresztjének kitüntetettje. 2005-től Párizsban él és koncertezik, a francia sanzon, Edith Piaf, Jacques Brel, Barbara, Boris Vian, Kurt Weill dalainak avatott előadójaként járja világot. Hosszú ideje méltó partnere Aldo Ciccolini és Ennio Morricone tanítványa, az olasz származású, Chopin-díjas koncertzongorista, Alceo Passeo.

„Amikor Szilágyi Enikő a színpadra lép, és megszólaltatja gyönyörű mezzoszoprán hangját, elvarázsolja hallgatóit, és a közönség lelkének mélyén rejlő legértékesebb szavakat veszi célba. Érzelemgazdag előadásmódja megérint és felemel, meghatározó erővel hívja elő mélyebb emberi létünket, humanitásunkat. (...) Tehetsége és erős egyénisége méltó helyet biztosít számára a nagy tradíciójú előadóművészek sorában Florelle, Lys Gauty, Caura Vaucaire, Juliette Greco és Barbara mellett.”

Revue Musicologie, Jean-Marc Warszawski muzikológus, Párizs

Közreműködik:

Szilágyi Enikő – ének

Alceo Passeo – zongora

Jegyár: 2000 Ft

Kedvezményes jegyár június 30-ig: 1600 Ft

Helyjegyes!

Ajánlatunk


Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

10 éves Jubileumi születésnapját ünnepli az Audi Aréna Győrben a KOWALSKY MEG A VEGA zenekarral. Ennek a kerek évfordulónak köszönhetően az Audi Aréna megajándékozza a koncertre látogatókat.

Kövess minket!


További ajánlataink


Habana Social Club - Búcsú turné

Országosan

Las Vegas előtt még egy utolsó koncert turné Európában. - A HABANA SOCIAL CLUB zenekar Chavez Alberto Reyessel és a…

Postmodern Jukebox: The ’10’ Tour Szép

Müpa, Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem

A zongorista-hangszerelő Scott Bradlee 2011-ben indította útjára Postmodern Jukebox elnevezésű projektjét, amellyel tíz éve töretlen sikerrel turnéznak, és amely minden…

Brian Blade legendás amerikai jazzdobos (Chick Corea, Joshua Redman, Bill Frisell) Magyarországon is jól ismert, még popos körökben is az…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!