Program


Zárt tárgyalás - Spirita Társulat - Bemutató

Zárt tárgyalás - Spirita Társulat - Bemutató

A Spirita Társulat előadása

Jean-Paul Sartre azonos című műve alapján

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. június 22. csütörtök, 20:00

Bemutató

Három ember - két nő és egy férfi - találkozik egy elegáns szalonban. Igen hamar rájönnek, hol vannak... csak azt nem értik, hol marad a hagyományosan elképzelt testi kínzás: a forróvizes üstök, a tüzes karók, az ördögök kara. Beszélgetni kezdenek, és szép lassan mindhármukról lehullik az álarc: kiderül, mit követtek el a Földön, miért kerültek ebbe a zárt, nyomasztó, klausztrofób világba, ahol látszólag semmi más nem várt rájuk, csak ők egymásra. Ahogy feltörnek az érzelmek, s előbújik az emberi gyarlóság, agresszió és élethazugságok valódi arca, fokozatosan rádöbbennek: ebbe a Pokolba nem kell hóhér. A vendégek magukat szolgálják ki.

Jean-Paul Sartre pesszimista kamaradrámájának hősei gyötrődő, súlyos bűnökkel terhelt alakok. Evilági bűneiket takargatva, taktikai játszmákba bocsátkozva igyekeznek megőrizni méltóságukat és reményüket - ám az érzelmi viadalok a legbiztosabbnak tűnő falakat is lerombolják, s hőseink kisvártatva meztelenek egymás előtt, mint a férgek.


Garcin - Krausz Gábor
Estelle - Kálmán Henrietta
Inés - Fekete Patricia
Pincér (hangja) - Korcsmáros András

Köszönet a jelmezekért: Rákóczi Fanni, Galkó Janka
Fény és hang: Ágoston András

Rendező: Egressy G. Tamás

Egyetlen alkalommal a Bethlen Téri Színházban: Június 22-én 20 órától!

Az előadás megtekintését 16 éven felülieknek ajánljuk.

Az előadás időtartama 75 perc

Ajánlatunk


Nincs olyan ember, aki ne játszana el a gondolattal, mi lett volna belőle, ha valami vagy ha minden másképp alakul az életében. Az előadás alkotói ezúttal ezt a játékot veszik komolyan és ezen keresztül vallanak magukról, tévedéseikről és vágyaikról. Öt fiktív élettörténet jelenik meg, és ezekben találkoznak egymással az alkotók valós vagy elképzelt alteregói.

A tavaly hatalmas sikert aratott, teltházas aréna koncert után a világhírű zongoraművész és zeneszerző, Péter Bence 2024. december 7-én ismét az MVM Dome színpadán kápráztatja el a közönséget rendkívüli tehetségével. Bence legújabb, Pianoshphere című albuma egyben a névadója az idei turnénak, amelyet Ausztrália és Nyugat-Európa után a prágai O2 Arénában majd a dubai Coca Cola Arénában élvezhet a közönség. A turné utolsó állomása pedig a budapesti MVM Dome, 2024. december 7-én.

Kövess minket!


További ajánlataink


Borisz Godunov

Magyar Állami Operaház

Az orosz operairodalom műremeke, amely Alekszandr Puskin azonos című drámája nyomán keletkezett, több mint húsz év után kerül újra az…

Fischer Ádám 75 Szép

Müpa, Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem

Fischer Ádám több mint fél évszázada kezdődött karmesteri pályája sokféle szálon kapcsolódik hazájához: a Rádiózenekar, az Operaház, a Müpa, az…

Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!