Program


XV. Napfényes Fesztivál – az egészség, egyensúly és teljesség felé

XV. Napfényes Fesztivál – az egészség, egyensúly és teljesség felé

XV. Napfényes Fesztivál – A testi-lelki-szellemi egészségért

 több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. június 3. vasárnap, 9:00

Június első vasárnapján immár tizenötödik alkalommal várja látogatóit a testi-lelki-szellemi egészség egyik legnagyobb, legszínesebb és legátfogóbb hazai rendezvénye, a Napfényes Fesztivál.

A fesztivál programjának gerincét idén is a nagyteremben zajló előadások jelentik, melyek az ember holisztikus megközelítésének jegyében tárják fel az egészség, a boldogság és a teljesség felé vezető út újabb titkait, rejtett összefüggéseit. A nap folyamán előadást tart Müller Péter író, Prof. Dr. Bagdy Emőke pszichoterapeuta, Bóna László író, homeopátiás tanácsadó, Paksi Zoltán asztrozófus és Váradi Tibor természetgyógyász, vallásbölcsész. Az igényes szórakozásról gondoskodik többek között Sasvári Sándor énekes, Hajnóczy Soma bűvész és a Holdviola zenekar.

A rendezvény egyedülálló programjai az önismereti és természetgyógyászati témájú egyéni konzultációk, illetve csoportos workshopok, melyekért – a kedvező árú belépőjegyen felül – nem kell külön fizetni. Ízelítő a kínálatból: kineziológia, nehézfém-kivezetés és allergiakezelés, természetes szépségápolás, különféle masszázstechnikák, biológiai fogászat, önismereti asztrológia. Játékos önismeretre ad lehetőséget a szabadtéren felállított önismereti utca, emellett művészeti foglalkozások is várják az alkotni vágyókat.

A fiatalabbakra is gondoltunk: a szabadtéri színpadon a Katáng együttes és a Bergengóc Zenegóc gyermekeknek szóló koncertje, a Görömbő Kompánia felnőtteket is megkacagtató mesemondó műsora, valamint bűvész és bábcsoport gondoskodik az élményzuhatagról. A park területén emellett számtalan kreatív és ügyességi feladat vár kicsiket és nagyokat egyaránt. A Napfényes Fesztivál így valóban egy családi rendezvény, melyen minden korosztály megtalálja a számára érdekes elfoglaltságot!

Jöjjenek el és töltődjenek, tanuljanak, kóstoljanak egészséges finomságokat, nézzenek szét a vásárban, játsszanak, mosolyogjanak – legyenek Önök is részesei a csodának!

Ajánlatunk


Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének borítóján ceruzával írva ez áll: „Kizárólag az utókor számára.”

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

A hatalmas sikerű dán film alapján készült színdarab nagy beleérzéssel és humorral szembesít bennünket azzal, milyen eufóriával és milyen fájdalmakkal jár, ha az ember megpróbálja elengedni a kontrollt.

Kövessen minket!


További ajánlataink


Táncháztalálkozó

Papp László Budapest Sportaréna

43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

A Margitszigeti Színház a Nemzeti Összetartozás Napját a Nemzeti Filharmonikus Zenekarral ünnepli ez évben is. Közreműködik: Balázs János Kossuth-díjas zongoraművész,…

A magyar irodalom egyik legszívbemarkolóbb alkotása felnőtteket, fiatalokat egyaránt megérint. Közös gondolkodásunk és közbeszédünk része lett a grund, amely a…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!