Program


Webáruház - ifjúsági előadás

Webáruház - ifjúsági előadás

Németh Ákos: WEBÁRUHÁZ – ifjúsági előadás

 több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. november 27. kedd, 15:00

Szereplők:

Marcella – Harsányi Lea
Tina – Cseh Adrienn
Bálint – Bárány Gergely
Lóránt – Bordás Mihály
Melinda – Háda Bernadett

Rendező: Gieler Csaba

A Hadart Színház produkciója

A Webáruház mai tizenhárom-tizennégy éves fiúk-lányok nagyon is hihető históriáját kínálja. Középpontjában a tudatmódosító szerekkel való megismerkedés, majd üzletelés, valamint a körvonalazatlan személyiséget, illetve a félig gyermeki, félig kamasz szervezetet fizikailag romboló függőség kialakulása áll. A történet felszínén a magukra hagyott, felnövő-kallódó ifjak sodródása látható, a mélyben azonban a magány és a valakiheztartozás igénye munkál. A szereplők sutasága, agressziója, mosdatlanszájúsága álarc, amely alatt a szeretethiány, a tanácstalanság, az önkeresés olykor röhögnivaló, olykor tragikus dimenziói tárulnak fel. Németh Ákos jelenetező technikájú munkája megdöbbentő látlelet a máról, ahol mindenki áldozat.
Színházunk is égető problémának érzi, hogy az iskolákban kevés lehetőség nyílik olyan drog prevenció megvalósítására, ami eredményesen tudná tájékoztatni a 12-16 éveseket a drogok használatáról, azok veszélyeiről. Éppen ezért, mi a színház eszközeivel próbáljuk megmutatni, hogy milyen veszélyeket rejt magában már a gondolat is, és miért kell kategorikusan ellenállni, és elutasítani mindenfajta tudatmódosító használatát. A Webáruház című darabot fiatalok játsszák, akik közelebb állnak korban is a célközönséghez, mint például a tanáraik, vagy a szüleik. Az előadás azon túl, hogy megpróbálja elrettenteni a fiatalokat, módot ad egy komoly beszélgetésre, ahol már a látottak alapján éppen ők elemzik, és magyarázzák meg a saját nyelvükön a megelőzés fontosságát.

Ajánlatunk


Több, mint 2 évtized – több, mint 600 előadás – 12 Jászai-díj jelölés – 43 orvosi beavatkozás (1 sikeres) – 17 jegyszedő nyugdíjazás – 2 színház bezárás Előadás hossza: 130 perc Felvonások száma: 1

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai húzódnak meg. Egyszerű, de nagyszerű ötlet, ami tökéletesen működik.

Kövess minket!


További ajánlataink


Napfonat koncert Szép

Várkert Bazár, Öntőház udvar

Az idei első koncertet a Várkert Bazár szabadtéri színpadán egy különleges energikus, ütős hangszerekkel kiteljesedő női a cappella együttes, a…

Dvořák: Stabat Mater

Vasas Székház Díszterme

Dvořák Stabat Mater című műve egy mélyen megindító vokális és zenekari mű, mely alapját a középkori latin himnusz, a "Stabat…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!