Program


Végh András 80.

Végh András 80.

Ebből a nyolcvan évből, amely hatvanévnyi alkotásidőt feltételez, az utóbbi 12 év munkái láthatóak most két kiállítóteremben. Nagy, szabad lélegzetű vásznak és kisebb, visszafogottabb hangvételű képek. Esszenciái, gondolati összegzései eddigi munkásságának – egyben iránymegjelölései elkövetkezhető korszakoknak.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Lakonikus kiállítás-cím, mely gazdag és változatos életművet hivatott megjelölni.

"Ebből a nyolcvan évből, amely hatvanévnyi alkotásidőt feltételez, az utóbbi 12 év munkái láthatóak most két kiállítóteremben. Nagy, szabad lélegzetű vásznak és kisebb, visszafogottabb hangvételű képek. Esszenciái, gondolati összegzései eddigi munkásságának – egyben iránymegjelölései elkövetkezhető korszakoknak. Valaki ezt a kérdést vetette fel Végh András művei kapcsán: … a művész gondolja, látja-e szét a jelenségeket, vagy a jelenségek valóságban végbemenő dekonstrukcióját ragadja meg ráérző figyelemmel…? A válasz a látogatóban fogalmazódhat meg."

Zalán Tibor költő

Szervező: MMA Képzőművészeti Tagozat

A kiállítás látogatható 2020. szeptember 23. és november 18. között.

Ajánlatunk


A Pesti Magyar Színház zenés előadásában megismerheted Tutajos és Bütyök, a két fővárosi nyolcadikos csodás nyári kalandjait. A két jó barát először jár vidéken, mégpedig a varázslatos titkokat rejtő Kis-Balaton mellett. Eleinte minden idegen a számukra, de Matula bácsi – aki kicsit olyan, mintha mindannyiunk nagypapája volna – megismerteti őket a táj titkaival, a végtelen nádas különleges állataival és növényeivel, a vidéki élet szépségeivel.

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

Kövess minket!


További ajánlataink


Napfonat koncert Szép

Várkert Bazár, Öntőház udvar

Az idei első koncertet a Várkert Bazár szabadtéri színpadán egy különleges energikus, ütős hangszerekkel kiteljesedő női a cappella együttes, a…

ATTRACTION Szép

Papp László Budapest Sportaréna

Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon!

Solymosi Tamás – Mirzoyan Albert – Prokofieva Irina – Jiří Kylián – Harald Lander KLASSZIKUS BRAVÚROK Négy egyfelvonásos balett három…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!