Program


Van holnap! - Dóka Attila

Van holnap! - Dóka Attila

Szerzői est

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. november 26. csütörtök, 19:00

Harmadik előadásával tér vissza a Bethlen Téri Színházba Dóka Attila november 26-án. Az előadót már Láthattuk a „DAA - Játék a tűzben!” című lemezbemutató színházi koncerten, és a  „DAA - Mozdulj!” elnevezésű sokszereplős, teltházas produkcióiban, ahol életének egy-egy meghatározó időszakába pillanthattunk be. Ezúttal sem lesz másképp, szerzői estjében azt mutatja meg, hogyan rendezte át zenei életét a covidos időszak.   

 

Minden történés hatással van ránk, formál bennünket, és mi ennek megfelelően reagálunk a világra. Voltak és még lehetnek olyan időszakok, amikor négy fal közé kényszerülünk, de ott is fel kell találnunk magunkat, és látnunk kell minden körülmények között, hogy van tovább és lesz holnap! A zene reményt ad, kiutat mutat és megnyugtat. Van, aki megírja, van, aki énekli és van, aki hallgatja.  A zenének nem szabad elhalkulnia! - mondja a dalszerző, énekes.  A szerző ezen az estén újra kilép az online térből, hogy közönségével együtt lehessen, és a zene nyelvén beszámoljon arról, hogyan hatott rá az elmúlt pár hónap. A műsorban helyet kapnak régi és új dalok egyaránt, valamint - a szerző számára nagyon fontos - versmegzenésítések is.  

 

Dóka Attila – gitár, ének 

 

Dóka Attila 13 éves kora óta szerez dalokat, ír szövegeket. Emellett aktívan foglalkozik versmegzenésítésekkel. Több lemezt megjelentett már, irodalmi esteken, színházban és persze hagyományos koncerteken is fellép. Nevéhez fűződik a 2017 – ben alakult DAA (Dóka Attila Akusztik) zenei projekt is, amely 2018ban „Rejtsd el szíved” címmel lemezt adott ki.  

 

Ajánlatunk


Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Kövessen minket!


További ajánlataink


KONCZ ZSUZSA 2024 Szép

Papp László Budapest Sportaréna

Koncz Zsuzsa a magyar popzene állócsillaga, 2024. április 13-án tizennegyedszer lép a Papp László Budapest Sportaréna színpadára. A koncert címe…

A Margitszigeti Színház a Nemzeti Összetartozás Napját a Nemzeti Filharmonikus Zenekarral ünnepli ez évben is. Közreműködik: Balázs János Kossuth-díjas zongoraművész,…

Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!