Program


Válogatott Laárogások és Gallantások - Laár András és Galla Miklós estje

Válogatott Laárogások és Gallantások - Laár András és Galla Miklós estje

Laár András és Galla Miklós újra együtt lép színpadra, közös dalokat és jeleneteket adva elő.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. december 1. csütörtök, 19:30

Laárogásnak azt nevezzük, amikor valaki hangmegnyilvánulásokkal jelzi belső mozgásait, illetve reakcióit. Ennek egy külön, specifikus verziója, amikor a Költő, azaz Laár András saját versét szavalja.

A Gallantás a galloktól ered, akik a mai Franciaország területén éltek, és ódon zeneszerszámaikkal riogatták az asszonynépet. E zeneszerszámok közül az egyik legszebb hangú volt a „gall lant”.

A Laárogások és Gallantások az est során jótékonyan összeadódnak és fergeteges Laárgallabiózist alkotnak. Mindkét művész garantálja, hogy másfél óra kacagás és műélvezet részese az, aki részt vesz a Laárogások és Gallantások című sziporkázó előadáson, melynek egy-egy szeletébe sok-sok évvel ezelőtt egyébként már belekóstolhatott a közönség.

Ajánlatunk


A magyar XX. század és a bécsi klasszika között osztja meg hangversenyének műsorát a Nemzeti Filharmonikus Zenekar a Kocsis bérlet harmadik estjén.

JOHANNES BRAHMS: Akadémiai ünnepi nyitány, op. 80 JOHANNES BRAHMS: D-dúr hegedűverseny, op. 77 *** BARTÓK BÉLA: Zene húros hangszerekre, ütőkre és cselesztára, Sz. 106, BB 114

Az évad művésze, Snétberger Ferenc koncertsorozatának első estjére vadonatúj mű ősbemutatójával készül. Movements című háromtételes darabjában zeneszerzőként és virtuóz szólistaként is remekel.

Kövess minket!


További ajánlataink


Postmodern Jukebox: The ’10’ Tour Szép

Müpa, Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem

A zongorista-hangszerelő Scott Bradlee 2011-ben indította útjára Postmodern Jukebox elnevezésű projektjét, amellyel tíz éve töretlen sikerrel turnéznak, és amely minden…

Másnap - Beck Zoltán és Szűcs Krisztián koncertje - VárkertFeszt 2024 Szép

Várkert Bazár, Öntőház udvar

„Tudathasadásos este: az előadók (Beck Zoli és Szűcs Krisztián) élnek, a szerzők (CsehTamás és Csengey Dénes) már nem." – Bérczes…

A nemzetközi historikus régizenei előadópraxis egyik legjelentősebb képviselője, a világhírű holland csembaló-, orgonaművész és karmester, Ton Koopman idén októberben tölti…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!