Program


VadmacsKAland

VadmacsKAland

VadmacsKAlandra fel!

A Pilisi Len Látogatóközpont egy új izgalmas kalandjátékra invitálja látogatóit, melyet Marosvári Tamás játéktervezővel közösen álmodtunk meg.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 4. csütörtök, 13:00

A hozzánk érkezőknek az épület interaktív kiállításában és kertjében elrejtett trükkös feladványokon keresztül kell követniük a Budai-hegységben portyázó vadmacska útját, majd végül megtalálniuk az erdei cirmost. A másfél órás kaland idejére a csapatok egy természetvédelmi őr szerepébe bújva dolgozhatnak. Ti megtalálnátok az összes nyomot rejtő kameracsapdát? A játékot szeretettel ajánljuk játékos kedvű családok, baráti társaságok és osztályok számára. A programra 10 éves kortól ajánlott jelentkezni. Részletekért látogasson el a dunaipoly.hu honlapra.

A programon 6-10 fő (1 csapat) vehet részt egy időpontban. 6 fő felett kiegészítős jegy váltása szükséges (+ 4 főig), melyet a helyszínen tudnak megvenni.  A kiegészítő jegy ára 2500 Ft/fő.

Találkozás: Pilisi Len Látogatóközpont, Pilisszentiván, Bányász u. 17.

Program időtartama: 1-1,5 óra

Parkolás: Kérjük, a Szabadság út melletti parkolóhelyeket vegyék igénybe! Onnan 2 perc sétával közelíthető meg a látogatóközpont.

Információ: Tóthné Becsei Katalin, +36 30 511 1802, pilisilen@dinpi.hu

Ajánlatunk


A tíz éve, Bamakóban alakult együttes női előadói minden kreatív zenei megnyilvánulásukban szót emelnek a nők jogaiért és az erőszak felszámolásáért. Gazdag, dallamos muzsikájukban a pánafrikai hagyományokat a kortárs popdalokat idéző stílusjegyekkel ötvözik.

A Drezdai Staatskapelle nemcsak a világ egyik legrégebbi zenekara, de az egyik legjobb is: az utóbbi évtizedekben olyan karmesterek álltak az élén, mint Giuseppe Sinopoli, Bernard Haitink, Fabio Luisi és Christian Thielemann.

Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

Kövess minket!


További ajánlataink


Barabás Lőrinc Quartet & Sena Szép

Városmajori Szabadtéri Színpad

Barabás Lőrinc trombitás és zeneszerző a budapesti zenei élet egyik meghatározó szereplője. Ezen az estén az Irie Maffiából ismert énekesnővel,…

ANDREA BOCELLI - RÁADÁS! Szép

MVM Dome

A nagy érdeklődésre való tekintettel, Andrea Bocelli az immár teltházas november 23-i koncertje után november 24-én is fellép az MVM…

A fiatal amerikai orgonaművész, Bryan Anderson a Pennsylvania Államban megrendezett 2023-as Longwood Gardens Nemzetközi Orgonaverseny nagydíjasa. „Briliáns” és „első osztályú”…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!