Program


Újévi Gála

Újévi Gála

Különleges andalúz lovak és fríz paripák, fülbemászó dallamok, magyaros motívumokkal hímzett huszár jelmezek, meseszép hintók és persze remek hangú és emellett kiválóan lovagló színészeink teszik teljessé a csodálatos estét.
 több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 11. szombat, 18:00

Újévi Gála

Különleges andalúz lovak és fríz paripák, fülbemászó dallamok, magyaros motívumokkal hímzett huszár jelmezek, meseszép hintók és persze remek hangú és emellett kiválóan lovagló színészeink teszik teljessé a csodálatos estét. Pintér Tibor, a Nemzeti Lovas Színház igazgatója már többször hangoztatta, hogy a társulatával cirkusz és a színház között épít hidat, olyan varászlatos estékkel, amelyeken a színészeik a vágtató lovakon fakadnak dalra - egy ilyen varázslatnak lehetnek részesei azok, akik jegyet váltanak az előadásunkra.

Fellépők:
Pintér Tibor
Mohácsi Márk
Pápai Kíra
Ambrus Izabella
Papadimitriu Athina
Ilyés Jenifer
Biró Bálint
Sipos Balázs
Bányavölgyi Donáta
Poór Vivien
Bencze Sándor
Gazdik Dávid

tánckarvezető: Kárai Borbála
technikai vezető: Bódi Csaba

Ajánlatunk


David McVicar gyönyörködtetően látványos Tosca-rendezésének középpontjában ezúttal a norvég Lise Davidsent találjuk, aki pár rövid év leforgása alatt New York egyik legnagyobb operacsillagává vált, és immár az olasz repertoárban is ellenállhatatlanul hódít.

A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde egy olyan világ őrzői, melyet a közösség és vallás előírásai határoznak meg. Lányaik azonban már saját kezükbe akarják venni az életüket, szerelemből akarnak férjhez menni.

Kövess minket!


További ajánlataink


IL VOLO 2024

MVM Dome

Tavaly már a Budapest Aréna is szűknek bizonyult, ezért – közkívánatra – 2024-ben az MVM Dome színpadára érkezik a világhírű…

Philippe Herreweghe és együttesei: Beethoven-est Szép

Müpa, Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem

A teremtő szellemű Philippe Herreweghe saját alapítású, világhírű műhelyeivel: a Collegium Vocale Gent kórusával és az Orchestre des Champs-Elysées zenekarával…

Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!