Program


Tudatos ruhatár: minimális számú ruha - multifunkcionális outfitek

Tudatos ruhatár: minimális számú ruha - multifunkcionális outfitek

Design Hét Budapest - Interaktív divatprezentáció és workshop

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. október 6. vasárnap, 13:00

Design Hét Budapest - Interaktív divatprezentáció és workshop

A közönséget bevonva a WEALL márka rávilágít arra, hogyan lehet egy minimális számú ruhatárral multifunkcionális outfiteket létrehozni. A program keretén belül a 2019/20 -as őszi- téli Liny Fun kapszula kollekció divatprezentációja után az érdeklődők a kollekció darabjaiból és a helyszínre előkészített kiegészítőkből szabadon alakítják a modellek outfitjeit. Az így kialakított, workshopon résztvevők által kreatívan stylingolt look-ok a helyszínen befotózásra kerülnek. Az eseményen résztvevők megoszthatják gondolataikat, hogy a kialakított outfitet milyen közegbe képzelik el, hol viselnék.

Az interaktív workshopon a tervező, Balogh Dóra elméleti tartalmakat is megoszt a résztvevőkkel. Közösségi szemléletformálás a cél, amely rávilágít arra, hogy a tervezői darabok a variálhatóságuk tekintetében számos fogyasztói igénynek megfelelnek. A program célja a slow fashion és a tudatos vásárlás közti kapcsolódási pontok feltárása, illetve a használati értéknövelés lehetőségeinek bemutatása.

90 perces workshop alatt személyesen találkozhatsz a tervezővel, aki tanácsokkal lát el, továbbá bemutatkoznak az új kollekció darabjai, melyeket fel is próbálhatsz.

Az esemény alatt magyar tervezők (Delka Bag, Hodlik Anna Bag, ByAt, Faludi G, Maminvent, Rulied by casa d'oro) kiegészítőivel is találkozik a közönség.

A résztvevők meglepetésben részesülnek.

Ajánlatunk


Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel produkciója.

A Jóbarátok egyik írójának komédiája rengeteg humorral mutatja be az emberi játszmák változatos és hol vérre menő, hol röhejes természetrajzát.

Kövess minket!


További ajánlataink


Borisz Godunov

Magyar Állami Operaház

Az orosz operairodalom műremeke, amely Alekszandr Puskin azonos című drámája nyomán keletkezett, több mint húsz év után kerül újra az…

Fischer Ádám 75 Szép

Müpa, Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem

Fischer Ádám több mint fél évszázada kezdődött karmesteri pályája sokféle szálon kapcsolódik hazájához: a Rádiózenekar, az Operaház, a Müpa, az…

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!