Program


Jegytípusok


2 400 Ft
Nagyterem

Aktuális előadások


Jegyvásárlás

Az este fellépője az 1970-es évek vége óta aktív citerás és spiritiszta Laraaji, illetve a kaliforniai kísérleti zenei közösség meghatározó alakja, Sun Araw.

A zenész, jógaoktató és nevetés terapeuta Laraaji pályafutását New York utcáin zenélve kezdte. 1980-ban így fedezte fel Brian Eno is, aki felismerte a tehetséget az átépített, effektezett citerán játszó Laraajiban. Hamarosan lemezszerződést ajánlott neki, amit aztán éveken át tartó közös munka is követett. Nagyrészt szerzői kiadásban megjelent életműve az utóbbi években vált egy szélesebb közönség számára is elérhetővé. Sodró zenéit több újrakiadás is igyekezett rendszerezni, melyek rendre az év legnépszerűbb megjelenései között szerepeltek.

Az amerikai kísérleti zene fiatal generációját képviselő Sun Araw zenei gyökerei rendkívül szerteágazóak: a dub, a psych-rock, az acid folk és a new age ambient lelkülete és nüánszai mind a kisujjában vannak, de lexikális tudása lefedi az amerikai zenetörténet palettájának egészét. Alig nyolc év alatt tizenötnél is több nagylemezt jelentetett meg olyan, az utóbbi években meghatározónak számító kiadóknál, mint például a Not Not Fun, a Leaving Records vagy a RVNG INTL. Budapestre háromtagú zenekarával érkezik.

A két előadó közös albuma június 17-én jelent meg Professional Sunflow címen, melynek apropóján az Electrify-on a két előadó nemcsak külön-külön, de együtt is játszik.

 

 

Ajánló


JOSÉ CARRERAS

Papp László Budapest Sportaréna

A legendás tenor, José Carreras utolsó világ körüli turnéjának keretében hazánkba is ellátogat…

Három gitárművész, akik három különböző stílusban, mégis egységesen, egymás játékát kiegészítve vagy éppen…

A szentpétervári Cári Színházak Csajkovszkij-rajongó főigazgatója egy nagy sikerű széria után olyan balettet…

Ajándékozzon jegy.hu
utalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Interticket
Kultúra Kártya

A Kultúra Kártya szolgáltatásaival a jelenleg alkalmazott legnagyobb kedvezményeket vehetik igénybe a munkáltatók és munkavállalók

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!