Program


Traccs! Szentesi Éva

Traccs! Szentesi Éva

Nyíltságáról és karcos iróniájáról ismert bloggerből lett online újságíró, igazi „self-made woman”. Kendőzetlen nyíltsággal és őszinteséggel beszél a legfontosabb társadalmi problémákról és élethelyzetekről. Egy igazi "forradalmár”! Mi beszélgetünk, Önök pedig kérdeznek!

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. szeptember 29. kedd, 18:00

TRACCS! Elismert • Motiváló • Példamutató • Sikeres
…emberekkel beszélgetünk… mindenről, amiről szeretünk beszélni, és talán arról is, amiről oly nehéz...

Traccs! Nyíregyháza legújabb beszélgető-est sorozatának első vendége Szentesi Éva!
Nyíltságáról és karcos iróniájáról ismert bloggerből lett online újságíró, igazi „self-made woman”. Kendőzetlen nyíltsággal és őszinteséggel beszél a legfontosabb társadalmi problémákról és élethelyzetekről. Egy igazi "forradalmár”! Mi beszélgetünk, Önök pedig kérdeznek!

Kapunyitás: 17:30
Kezdés: 18:00

Beszélgetésünk végén lehetőség lesz Évi könyveinek dedikálására és közös fotó készítésére!

Legyünk környezettudatosak és tegyünk együtt a környezetünkért! Elég ha okostelefonján bemutatja jegyét a helyszínen belépéskor!

Fontos információk:
A rendezvényeink nem sajtó-nyilvánosak, így az ott elhangzottakról kép-, hang- és videófelvétel készítése a szervezők írásbeli hozzájárulása nélkül TILOS! Az előadóink által tett nyilatkozatok megjelentetése (online felületeken, nyomtatott formában stb.) NEM engedélyezett! A jegy megvásárlásával a látogató hozzájárul, hogy online felületeinken promóciós céllal, mint az előadás résztvevőjéről kép-, hang- és videófelvétel készülhet!

Ajánlatunk


Dubrovay László Faust, az elkárhozott című táncdrámájának ősbemutatója a Müpában valósult meg 2016-ban, a Budapesti Tavaszi Fesztivál keretében. A Goethe remekműve által ihletett nagyszabású produkció a 2023/24-es évadban debütált a Pécsi Nemzeti Színház nagyszínpadán, 2024-ben pedig újra színre kerül a Müpa Fesztivál Színházában.

Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

Az évad művésze, Snétberger Ferenc koncertsorozatának első estjére vadonatúj mű ősbemutatójával készül. Movements című háromtételes darabjában zeneszerzőként és virtuóz szólistaként is remekel.

Kövess minket!


További ajánlataink


Az Özvegy Karnyóné

Új Színház

Az Özvegy Karnyóné vérbő komédia, sok zenével az esendőségről, tele fordulattal, szerethető karakterrel, versengéssel, ármánnyal és persze szerelemmel. És, hogy…

Szentpéteri Csilla & Band - “Mojito” koncertshow

MOM Kulturális Központ

Merüljön el a zene és vizuális művészet lenyűgöző összhangjában egy igazán exkluzív, mediterrán hangulatú koncerten! Vendég: Carolyn Zhang Yu koloratúrszoprán

A közelmúltban elhunyt, 80 esztendeje született zeneszerző emlékére rendezett koncerten egy korai elektronikus zenei kompozíciója és egy kései kórusműve mellett…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!