Program


Traccs! Győrfi Pál

Traccs! Győrfi Pál

Egy egyszerű de nagyon fontos kéréssel fordulunk honfitársainkhoz! Ha tehetik, NE maradjanak otthon!
Traccs! Az országosan teret hódító beszélgető-est sorozat Győrbe látogat! Vendégünk Győrfi Pál az Országos Mentőszolgálat szóvivője, egészség szakértő, tréner! Mi beszélgetünk, Önök pedig kérdeznek!  több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. október 11. vasárnap, 18:00

Egy egyszerű de nagyon fontos kéréssel fordulunk honfitársainkhoz! NE maradjanak otthon!
Traccs! Az országosan teret hódító beszélgető-est sorozat Győrbe látogat! Vendégünk Győrfi Pál az Országos Mentőszolgálat szóvivője, egészség szakértő, tréner! Mi beszélgetünk, Önök pedig kérdeznek!

Kapunytás: 17:30
Kezdés: 18:00

Eredeti végzettsége mentőtiszt, több mint húsz éven át dolgozott mentősként. Ezt a munkát akkor sem adta fel, amikor egy multinacionális gyógyszercéghez igazolt értékesítőnek, marketingesnek, illetve később, a PR diploma megszerzése után PR-osnak. 2002-től az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) kommunikációs vezetője és egyben szóvivője. A koronavírus elleni küzdelemben hazánk egyik legismertebb emberévé vált.
55 év - 4 gyermek - 3 diploma - 50 000 mentő eset - 6000 nap a médiában, 1 cél: jobbá tenni a világot!

TRACCS! Elismert • Motiváló • Példamutató • Sikeres

♻️ Legyünk környezettudatosak és tegyünk együtt a környezetünkért! Elég ha okostelefonján bemutatja jegyét a helyszínen belépéskor!♻️

❗️Fontos információk:❗️
A rendezvényeink nem sajtónyilvánosak, így az ott elhangzottakról kép-, hang- és videofelvétel készítése a szervezők írásbeli hozzájárulása nélkül TILOS! Az előadóink által tett nyilatkozatok megjelentetése (online felületeketen, nyomtatott formában stb.) NEM engedélyezett! A jegy megvásárlásával a látogató hozzájárul, hogy online felületeinken promociós céllal, mint az előadás résztvevőjéről kép-, hang- és videofelvétel készülhet!

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Varnus Xaver őszi turnéján egy lenyűgöző tehetségű ifjú hegedűvirtuózzal, a Hollandiában született Bácsy-Schwartz Zoltánnal osztja meg a pódiumot, akivel Bach örökkévalóságot idéző művei mellett Felix Mendelssohn örökszép hegedűversenyét adják majd elő.

Kövessen minket!


További ajánlataink


Madame Tussauds Budapest

Madame Tussauds, Palazzo Dorottya

A világ legújabb Madame Tussauds Budapest produkciójában 52 magyar és nemzetközi élethű viaszfigurával, lélegzetelállító installációkkal, rengeteg élménnyel, hang- és fényjátékkal,…

KONCZ ZSUZSA 2024 Szép

Papp László Budapest Sportaréna

Koncz Zsuzsa a magyar popzene állócsillaga, 2024. április 13-án tizennegyedszer lép a Papp László Budapest Sportaréna színpadára. A koncert címe…

Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!