Program


Trabantos élményvezetés, kincskereséssel  a Dunakanyarban
2

Trabantos élményvezetés, kincskereséssel a Dunakanyarban

Trabanton szállni élvezet: kicsit nosztalgikus, kicsit retro. Mindez most egy kalandtúrával egybekötve egy csodaszép tájon.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. december 31. szombat, 19:00

Trabant. Ki ne ismerné? Valakinek volt, valaki csak vezette, valaki csak ült benne, valaki csak szeretett volna.

A lehetőség itt van. Sőt vezetheti is a papírjaguárok valamelyikét, ha benevez erre a túrára.  Ezek a csodák arra hivatottak, hogy megmutassák Önnek a Dunakanyar szépségeit. A túra folyamán, kijelölt helyekre kell elvinni a Zwickauból származó, már-már ereklyének számító autót, ahol kisebb fejtörő után indulhat a következő állomásra.
A hat települést érintő körtúra folyamán nyolc kötelező állomás van, melyeket GPS, térképek és fotók segítségével kell megtalálni. Útközben egy-két fénykép erejéig, érdemes megállni a táj szépsége miatt.

Fontos információk

Helyszín: Szentendre, Ady Endre út

A program időtartama 3 óra.

A voucher ára maximum 4 fő részvételét tartalmazza.

A gépjárművet csak érvényes "B" kategóriás jogosítvánnyal lehet vezetni, a KRESZ szabályainak betartása mellett.

A programot nem befolyásolja az időjárás, csak nagyon extrém időjárási körülmények között maradhat el, viszont ilyen esetben lehetőséget biztosítanak másik időpontra.A programot télen nem indítják!A Trabant 601 háttértörténetét tanulmányozva hamar világossá válik, hogy ez a modell volt a Német Demokratikus Köztársaság válasza a nyugat-német népautóra, a Volkswagen Bogárra. Megtervezésekor az volt a cél, hogy egy olcsó, de megbízható autó jöjjön létre, melynek javítása és fenntartása is egyszerű és kis költségekkel jár. A maga idejében a Trabant 601 több szempontból is modernnek számított, elsőkerék-meghajtása, alacsony fogyasztású motorja, önhordó, kompozit elemekből felépülő karosszériája és független felfüggesztése miatt. Az idő előrehaladtával az egyetlen komoly hátrányt takarékossága ellenére, a második világháború előttről származó, DKW alapokon nyugvó kétütemű motor jelentette.

 

Ajánlatunk


Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

Bartos Erika nagysikerű mesesorozatának epizódjaiból Nagy Orsolya készít színházunk számára színpadi forgatókönyvet. Az óvodás korú nézőinknek szánt előadást a Kolibri Fészekben Andrusko Marcella rendezi.

Kövessen minket!


További ajánlataink


Szentpéteri Csilla & Band - Mojito koncertshow

MOM Kulturális Központ

Merüljön el a zene és vizuális művészet lenyűgöző összhangjában egy igazán exkluzív, mediterrán hangulatú koncerten!

Oidipusz Szép

Radnóti Miklós Színház

Szophoklész drámájából Robert Icke készített egy izgalmas, friss, modern átiratot. A jól ismert ókori történet ezúttal napjainkban, egy választás éjszakáján…

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!