Program


Tóth Gabi

Tóth Gabi

Tóth Gabi hazánk egyik legsikeresebb énekesnője a karantén alatt is csodálatos dalokat énekelt rajongóinak, de most már élőben is láthatjátok őt egy szuper „mini” koncerten.  több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. július 18. szombat, 20:00

A BudapestAréna szervezésében a dekk bemutatja:
2020.07.18. Tóth Gabi koncert!

Tóth Gabi hazánk egyik legsikeresebb énekesnője a karantén alatt is csodálatos dalokat énekelt rajongóinak, de most már élőben is láthatjátok őt egy szuper „mini” koncerten.

„2004 őszén indult a Megasztár második szériájában, ahol a harmadik helyezést szerezte meg, s egyben ő volt a legjobb helyezést elért női előadó. Ezáltal elnyerte a „2005 legjobb női hangja” címet. 2005-ben megjelent Fekete virág című debütáló albuma. 2012-ben elindult A Dal című műsorban, melynek keretén belül a nézők és a szakmai zsűri kiválasztotta, hogy ki képviselje Magyarországot a 2012-es Eurovíziós Dalfesztiválon. Tóth Gabi egészen a döntőig jutott a Nem kell végszó című dalával.  2013-ban az X-Faktor egyetlenegy női mentora volt. 2015-ben részt vett a Sztárban Sztár című műsorban, Gabi a harmadik helyen végzett. 2019-ben férjhez ment Krausz Gábor séfmesterhez. Kislányuk Hannaróza 2019 decemberében született.”
Figyelem! Az előírások betartásának megfelelően a koncertre korlátozott számban állnak a jegyek rendelkezésre, kevesebb, mint 500 db, így érdemes időben lecsapni rájuk!

További részletek :
https://www.facebook.com/arenadekk/
https://www.facebook.com/BudapestArena/

Ajánlatunk


Szörényi Levente – Bródy János / Gyöngyösi Levente ISTVÁN, A KIRÁLY A rockopera szimfonikus operaváltozata két részben, magyar nyelven, magyar és angol felirattal

Richardnak valami hiányzik a munkahelyére való mindennapi ingázáson és a családi életen túl. Mígnem egy szép napon, hazafelé tartva a vonatablakból észrevesz egy titokzatosan vonzó, fiatal nőt...

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Kövess minket!


További ajánlataink


Vígszínház jegyelővét!

Vígszínház, Pesti Színház, Házi Színpad

Elindult a jegyértékesítés a Vígszínház 2024. júniusi előadásaira!

ATTRACTION Szép

Papp László Budapest Sportaréna

Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon!

Solymosi Tamás – Mirzoyan Albert – Prokofieva Irina – Jiří Kylián – Harald Lander KLASSZIKUS BRAVÚROK Négy egyfelvonásos balett három…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!