Program


TÖRŐCSIK MARI és ÉRDI TAMÁS Chopin és Pilinszky estje
2

TÖRŐCSIK MARI és ÉRDI TAMÁS Chopin és Pilinszky estje

VARNUS XAVER BALATONI ZENEI FESZTIVÁL 2015.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2015. augusztus 15. szombat, 20:00

TÖRŐCSIK MARI és ÉRDI TAMÁS Chopin és Pilinszky estje

A kétszeres Kossuth-díjas Törőcsik Mari, hivatalosan a Nemzet Színésze, a cannes.i fesztivál Aranypálma-díjasa, s egy ország szívében és szeretetében is a legnagyobb magyar színésznő: olyan közöttünk élő legenda, akivel együtt játszani felér a színészek számára az Oscar-díjjal.

„Én csak írni tudok, de Tamás ujjaival az Isten üzen” – mondta róla egykor Magyarország egyik legnagyobb írónője, Szabó Magda. Érdi Tamás koraszülöttként jött a világra Budapesten: látását a hibás inkubátorkezelés miatt veszítette el. 5 éves volt, mikor zongorázni kezdett, nyolc évesen lépett fel első ízben a Pesti Vigadóban, s 1993-ban már a Louis Braille Nemzetközi Zongoraverseny második helyezettje lett Moszkvában. 15 évesen játszotta el Vásáry Tamás vezényletével Mozart A-dúr zongoraversenyét a Budapesti Tavaszi Fesztiválon. 1994-ben vették fel a Bécsi Zeneakadémiára, majd elnyerte a torontói Royal Conservatory of Music ösztöndíját. Érzékeny lelkű, kultikus művész, akit hatalmas rajongótábora kísér el, bármerre koncertezzék is a világban.

Ajánlatunk


zenés party két részben

Stephen Sachs amerikai szerző vígjátékát hihetetlen sikerrel játsszák a világon mindenütt, és most magyarul is látható ez a végtelenül szórakoztató, lebilincselő darab, ami igazi jutalomjáték két olyan sziporkázó humorú, zseniális színésznek mint Hernádi Judit és Kern András.

Claude Magnier legendás bohózatában Louis de Funès 13 év alatt több mint hatszázszor játszotta Barnier szerepét – amit filmen később Sylvester Stallone tett ismertté az egész világon.

Kövess minket!


További ajánlataink


Harmony of Love - Király Linda koncertje. Vendég: Király Viktor Szép

Várkert Bazár, Rendezvényterem

Nagyszabású, exkluzív koncerttel érkezik tavasszal a Várkert Bazár színpadára a kivételes tehetségű, nemzetközileg is elismert énekesnő Király Linda és a…

Carmen

Budapesti Operettszínház

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!