Program


TITANIC: Echo (Echo)

TITANIC: Echo (Echo)

Október 25, 20:45
Izland, 2019. 79 perc | Rendező: Rúnar Rúnarsson | Író: Rúnár Rúnarson | Szereplők: Sigumar Albertsson, Bent Kingo Andersen, Sif Arnarsdóttir, Ari Arnarson

Tisztelt vásárló! Tájékoztatjuk, hogy a Magyarországi Francia Intézet - mint a Francia Köztársaság Budapesti Nagykövetségének keretén belül működő intézmény - tevékenysége nem tartozik a belföldi adórendszer hatálya alá, ezért a megvásárolt jegyeikről nem készül számviteli bizonylat.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. október 25. péntek, 20:45

Izland, Karácsony idején. Az ünnepekre készülődve különös hangulat szállja meg Izland lakosait, melybe izgalom és szorongás is vegyül. Vidéken tűz üt ki egy elhagyatott tanyán. Az iskolában a gyermekkórus karácsonyi dalokat énekel. A vágóhídon sorban masíroznak a csirkék. A múzeumban egy anya vitatkozik volt férjével a telefonon. A nappaliban egy fiatal lány rábeszéli nagymamáját, hogy próbálja ki ő is a VR-szemüveget… Az Echo 56 jeleneten keresztül fest hol gunyoros, hol gyengéd portrét a modern társadalomról.

Echo
25 octobre, 20h45
Islande, 2019. 79min. | Réalisateur : Rúnar Rúnarsson | Acteurs : Sigumar Albertsson, Bent Kingo Andersen, Sif Arnarsdóttir, Ari Arnarson


Dans une atmosphere mêlée d'enthousiasme et d'inquiétude, l’Islande se prepare aux fêtes de fin d’année. Dans la campagne, un incendie frappe une ferme désertée. À l'école, une chorale d'enfants chante des chansons de Noël. Les poulets font la queue à l'abattoir. Au musée, une mère se dispute au téléphone avec son ex-mari. Dans son salon, une jeune fille persuade sa grand-mère d'essayer son casque de réalité virtuelle ... Les 56 scènes de Echo racontent la société moderne d’un ton doux et ironique.

Ajánlatunk


A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Kövessen minket!


További ajánlataink


Táncháztalálkozó

Papp László Budapest Sportaréna

43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Szentpéteri Csilla & Band - Mojito koncertshow

MOM Kulturális Központ

Merüljön el a zene és vizuális művészet lenyűgöző összhangjában egy igazán exkluzív, mediterrán hangulatú koncerten!

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!