Program


Három Folyó Ifjúsági Zenekar, Pittsburgh (USA)

Három Folyó Ifjúsági Zenekar, Pittsburgh (USA)

Vezetőjük, John Wilcox, amerikai karmester számára ez a koncertkörút lesz a zenekar élén el-töltött több mint 2 évtizedes zenei munkásságának a megkoronázása, s egyben befejezése is.
 több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. június 21. csütörtök, 19:30

Dvorak: Karneváli nyitány

Bartók: I. zenekari szvit (2. és 3. tétel)

Enesco: I. román rapszódia

szünet

Dvorak: 8. szimfónia

Az amerikai Pennsylvania államban található Pittsburgh három folyó találkozására épült, innen a zenekar elnevezése.  Az „acélváros” az USA 20. legnagyobb települése, lakossága elővárosaival együtt ma meghaladja a 2,6 millió főt. A Pittsburghi Szimfonikus Zenekar egy-kori két lelkes tagja, Phyllis Susen és Bernard Z. Goldberg alapította a Három Folyó Ifjúsági Zenekart 1974-ben, 13-18 éves középiskolás diákok zenei együtteseként.

Az alapítás óta eltelt 44 évben a zenekar folyamatosan és látványosan fejlődött, más helyi formációkkal való összeolvadások révén mára a zeneszerető és zeneértő generációk egész sorát nevelte ki. A Pittsburghi Szimfonikus Zenekarral való szoros együttműködésnek köszön- hetően a fiatal zenészek a szakma legnagyobbjainak irányítása alatt dolgozhatnak.

A 2018-ban első nemzetközi hangversenykörútjára vállalkozó zenekar tagjait fogadják olyan szeretettel, mint amilyen lelkesedéssel és kemény munkával készültek ők is Prágát, Bécset és Budapestet magába foglaló európai bemutatkozásukra.

Vezetőjük, John Wilcox olyan nevekkel dolgozott együtt, mint Antal Doráti, vagy Mstislav Rosztropovits, a neves amerikai karmester számára ez a koncertkörút lesz a zenekar élén el-töltött több mint 2 évtizedes zenei munkásságának a megkoronázása, s egyben befejezése is.

Ajánlatunk


Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

A Drezdai Staatskapelle nemcsak a világ egyik legrégebbi zenekara, de az egyik legjobb is: az utóbbi évtizedekben olyan karmesterek álltak az élén, mint Giuseppe Sinopoli, Bernard Haitink, Fabio Luisi és Christian Thielemann.

ALESZJA POPOVA ÉS ARHANGLESZKI VLADIMIR TÁNCSTÚDIÓJA ÉVZÁRÓ BALETT GÁLA

Kövess minket!


További ajánlataink


ANDREA BOCELLI - RÁADÁS! Szép

MVM Dome

A nagy érdeklődésre való tekintettel, Andrea Bocelli az immár teltházas november 23-i koncertje után november 24-én is fellép az MVM…

Szeretetkert - Kultúrkúria

Klebelsberg Kultúrkúria

Szeretetkert a Klebelsberg Kultúrkúriában 04.27-én Schell Judittal, Mészáros Mátéval és Dr. Piczkó Katalinnal.

Az évad művésze, Snétberger Ferenc koncertsorozatának első estjére vadonatúj mű ősbemutatójával készül. Movements című háromtételes darabjában zeneszerzőként és virtuóz szólistaként…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!