Program


THE PIANO GUYS

THE PIANO GUYS

Először látogat hazánkba a világ legnépszerűbb modern-klasszikus formációja, a THE PIANO GUYS. A zenekar Aréna-koncertje mellett az M1 őszi klasszikus tehetségkutatójának, a Virtuózoknak is a sztárvendége lesz.  több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2014. november 25. kedd, 20:00

Az amerikai Utah államból származó együttes interneten terjedő szenzációvá vált a mérhetetlenül sikeres és feltűnően eredeti, saját készítésű zenei videóik sorozatával. A muzsikusok 2011-es összeállása óta már több mint 35-öt konstruáltak, melyeket összesen, egészen elképesztő módon 300 milliónál is többször tekintettek meg a felhasználók. Sikerüket a fiúk valójában a klasszikus zene és a pop zene teljesen sajátos keverésének köszönhetik.De kikből is áll a The Piano Guys? Igazából csupán egy zongorista, Jon Schmidt, és egy másik zenész, Steven Sharp Nelson, csellistának kettőséből. Mégis, a másik két személy - Paul Anderson, és Al van der Beek - egyaránt fontos tagjai az együttesnek.A The Piano Guys elnevezést Anderson Utah állambeli zongoraáruháza ihlette. Az üzlet reklámarca az Anderson által kidolgozott Facebook promóciós oldalon és a YouTube csatornáján a leghíresebb helyi zongorista, Jon Schmidt volt, aki akkor már nyolc albumot és hét kiadott zongora könyvet tudott maga mögött. Az egyik közös fellépésükre a zongorista egy fiatal vendégművész Steven Sharp Nelson kíséretében jelent meg, aki kalandosan kombinálta a hagyományos csellójátékot ütős effektekkel „15 éves voltam, amikor találkoztam Jonnal, és zenélni kezdtem vele” - emlékezik vissza Nelson, „Fuvart kellett szereznem a showkra, de egy csodálatos testvériséget alakítottunk ki.”

A csapat a legkésőbb csatlakozott Al van der Beek-el való találkozással lett teljes, aki eredetileg zenész családból származott, ennek örömére több hangszeren játszott és mindemellett énekelt. Saját otthoni stúdiója adott otthont A The Piano Guys album munkálatainak, valamint megbízást kapott benne a társ-írásra és néhány vokális árnyalásra, a zene elrendezésére és rengeteg ütős munkára.A 2012 februárjától folyamatosan koncertező zenekar faradhatatlanul készíti káprázatos, gazdag látványvilággal rendelkező videóit is, amelyek rohamosan növelve kedvelőik számát, 500.000 új megtekintéssel büszkélkedhetnek naponta! A The Piano Guys zseniális muzsikusainak szakmai munkája és a videó-megosztókon véghezvitt on-line bravúr eredményeként rajongótáboruk mára milliós nagyságrendű.

„Szeretjük bemutatni a Föld eredeti szépségét, ahol a nézők nem várják el hogy klasszikus zenei eszközöket találjanak,” - mondja Anderson... a The Piano Guys videók szakítanak a klasszikus zenei hagyományokkal. A rendhagyó stílus rendhagyó helyszínekért és soha nem hallott zenei hibridekért kiált. Csodálatos esőerdőkön, hegytetőkön és építményeken repítenek bennünket ezek a videók a leggyönyörűbb dallamokból szemezve az örök Klasszikusoktól és napjaink slágereiből. Hogy is hangzik Mozart, Vivaldi, vagy Beethoven mindenki által ismert dallama Adele, a Coldplay, a One Direction, vagy David Guetta világslágereivel egy színpadon, vagy akár közös szerzeményben? Vagy hogy is nyernek új értelmezést kedvenc filmzenéink, a Mission:Imposible, vagy a Star Wars dallamaitól a Gyűrűk Urán át a Jégvarázsig? A  példátlan sikertörténet igazolja, hogy a végeredmény igazán meggyőző. Az egyedülállóan mai stílus és a kivitelezés karöltve testesítik meg a The Piano Guys célját: eljuttatni a klasszikus zenét a fiatalokhoz.

Sok szülő a zenénket használja, hogy megmutassák a gyerekeknek, milyen szórakoztató is lehet a klasszikus zene és motiválják őket, hogy kitanuljanak hangszereket,”- mondja Schmidt. 

 A népszerű amerikai formáció európai turnéja keretében a Magyar Virtuózok és a Broadway jóvoltából ad koncertet november 25-én csupán egyetlen alkalommal a Papp László Budapest Sportarénában. Akik ismerik a Piano Guys videók magával ragadó hangulatát, minden bizonnyal egy felejthetetlen élő koncertre számíthatnak.

Ajánlatunk


Richardnak valami hiányzik a munkahelyére való mindennapi ingázáson és a családi életen túl. Mígnem egy szép napon, hazafelé tartva a vonatablakból észrevesz egy titokzatosan vonzó, fiatal nőt...

Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból Floridába. Már pakolnak is a költöztetők, egy nap marad a régi életből.

Kövess minket!


További ajánlataink


Lesz majd úgy | VÁCZI ESZTER és a QUARTET koncertje Szép

Pesti Színház

A VÁCZI ESZTER és a QUARTET 2024-ben hét év után adja ki legújabb, immáron ötödik albumát, LESZ MAJD ÚGY címmel.

MAGYAR MENYASSZONY

Magyar Nemzeti Múzeum

Látogass el a Magyar Menyasszony kiállításra és teljes árú belépőddel vegyél részt az Altamira barlangrajzai időszaki kiállításon, illetve vásárolj kedvezményesen…

Giacomo Puccini TURANDOT Opera három felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!