Program


THE DIRE STRAITS EXPERIENCE

THE DIRE STRAITS EXPERIENCE

A The Dire Straits Experience előadásában csendülnek fel az ikonikus zenekar dalai 2024. augusztus 11-én a Tokaj Fesztiválkatlan színpadán.

Aktuális előadások



The Dire Straits Experience

2024. augusztus 11. (vasárnap), 20.30 – Tokaj Fesztiválkatlan

 

A The Dire Straits Experience előadásában csendülnek fel az ikonikus zenekar dalai 2024. augusztus 11-én a Tokaj Fesztiválkatlan színpadán.

Több mint negyvenöt év telt el azóta, hogy a Sultans of Swing című dal először hangzott el a rádióban. Így ismerhettük meg a fantasztikus gitárost és dalszerzőt Mark Knopflert, és azt, amiből egy zenei univerzum lett: a Dire Straits zenéje.

A Dire Straits feloszlása óta több mint 30 év telt el, ám számos olyan kompozíciót és zeneművet hagytak hátra, amelyek a rock virágkorában születtek. Ha valami, hát az ő hírnevük csak nőtt az idő előrehaladtával. A több mint 120 millió eladott album eladásai folyamatosan növekszenek, ahogy világszerte újabb és újabb fiatal rajongók fedezik fel zenéjüket, és csatlakoznak a zenekar követőihez. 2018-ban a legendás zenekart beválasztották a Rock ’n’ Roll Hírességek Csarnokába.

Az elmúlt tíz évben a Dire Straits egykori tagjai, Chris White és Terence Reis énekes gitáros viszik tovább az örökséget a The Dire Straits Experience nevű formációban. Sorra telt házas koncerteket adnak a világ minden pontján, a közönség mindenhol rajongva fogadja őket, hírnevük azóta is töretlen. Ahogyan Chris fogalmazott: „A hangzásnak, az energia áramlásnak és a lendületnek olyannak kell lennie, mint amikor Mark és a Dire Straits koncertezett, különben nem érdemes csinálni.” Ezt az érzést viszi tovább a csapat és adja át a közönségnek.

Augusztus 11-én a tokaji koncerten elhangzanak a legendás dalok, Chris White, Terence Reis, John Maul, Richard Barrett, Michael Bramwell, Danny Schogger, Yoyo Buys, Luke Naimi előadásában újra átélhetjük és részesei lehetünk a Dire Straits csodájának.

Kövess minket!


További ajánlataink


Habana Social Club - Búcsú turné

Országosan

Las Vegas előtt még egy utolsó koncert turné Európában. - A HABANA SOCIAL CLUB zenekar Chavez Alberto Reyessel és a…

Fischer Ádám 75 Szép

Müpa, Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem

Fischer Ádám több mint fél évszázada kezdődött karmesteri pályája sokféle szálon kapcsolódik hazájához: a Rádiózenekar, az Operaház, a Müpa, az…

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!