Program


The Champion - belépés hétvége 10-12 óráig

The Champion - belépés hétvége 10-12 óráig

A The Champion, a világ legnagyobb interaktív sport-élmény attrakciója Budapesten rajtol.  több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. április 9. vasárnap

A teljes egészében magyar fejlesztésű kiállítás, a hazai bemutató után évekig tartó világkörüli turnéra indul. Hazánkban csak 2017. áprilisáig, korlátozott ideig megtekinthető. Nézd meg most, próbáld ki az elsők között!

Ébreszd fel a benned szunnyadó bajnokot!

Kíváncsi vagy, hogyan érzi magát egy olimpikon, amikor aranyat nyer? A kiállítás átélhetővé teszi a sport utánozhatatlan atmoszféráját és a győzelem eufóriáját. 9 interaktív játékállomáson próbálhatod ki magad megannyi ügyességi és erőpróbán,a legmodernebb technológiai megoldások keretében. Tudd meg, melyik sportágban lennél bajnok, vagy versenyezz barátaiddal játékos teszteken!

Miben vagy a legjobb? Válassz testhezálló sportágat!

A kiállítás útmutatást ad a gyerekeknek és szülőknek a sportágválasztásban, és akár megmutatja a bajnokká válásod esélyeit is! The Champion egyedi fejlesztésű rendszere több, mint 10 féle sport területén, játékos formában méri fel a képességeidet. A kiállítás végén személyre szabott értékelést kaphatsz az egyes állomásokon elért eredményeid alapján.

Titkok a kedvenc sportodról

Gondolkoztál már azon, mit eszik Michael Phelps? Kinek a legjobb a reflexe? Tudod, melyik a legösszetettebb sportág, vagy miért született meg a kosárlabda? Tudod, hol futballoztak először, és honnan ered a gyorsúszás? Érdekel, hogyan edzenek, készülnek a profik? A kiállításon több ezer érdekességet ismerhetsz meg a sportágak történetétől kezdve, a bajnokká válás legapróbb rejtelmein át, a legnagyobb eredményekig és rekordokig. Minden kérdésedre választ kapsz a bajnokokkal és akár saját teljesítményeddel kapcsolatban.

Gigantikus vizuális élmény

Ezen a rendhagyó kiállításon biztosan nem fogsz unatkozni, ugyanis a sport eddig felfedezetlen világába repítünk! Az extra nagy felbontású képek és videók sosem látott perspektívából mutatják be a kedvenc sportágaidat, a szuperlassított videófelvételeken pedig megcsodálhatod a legkiválóbb bajnokok mozgását.

A lélegzetelállító felvételek több, mint két teniszpályányi(!) területen kivetítve nyújtanak gigantikus vizuális élményt.

A kiállítást 6 éves kortól ajánljuk!

Ajánlatunk


zenés átirat két részben

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a legendás Shukishvili!

Kövessen minket!


További ajánlataink


Mesterek és Tanítványok - a Virtuózok virtuózai, Plácido Domingóval

MÜPA, Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem

2024. május 23-án a Virtuózokban is szereplő mentorok, zsűritagok együtt fognak színpadra állni és koncertet adni a fiatal tehetségekkel.

2024. március 23-án ismét a közönségé a színpad, az alkotóké a nézőtér – de ami még fontosabb, a színházé az…

Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!