Program


Thabo és a szafari kaland

Thabo és a szafari kaland

Nagybátyja vadőr, de Thabo inkább nyomozó szeretne lenni, mint a filmekben. Egy nap szemtanúi lesznek, hogy a szomszédos szafari parkban meggyilkolnak egy orrszarvút az értékes szarva miatt. Minden ember közül Thabo nagybátyját, Vusit gyanúsítják..

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: május 5. vasárnap, 15:00

THABO ÉS A SZAFARI KALAND
Színes, szinkronizált német családi kalandfilm, 97 perc

Rendező: MARA EIBL-EIBESFELDT
Szereplők: LITLHOHONOLOFATSO LITLHAKAYANE, AVA SKURATOWSKI, KUMKANI PILONTI

A tizenegy éves Thabo a nagybátyjánál nő fel egy vadrezervátumban Eswatiniban. Nagybátyja vadőr, de Thabo inkább nyomozó szeretne lenni, mint a filmekben. Egy nap szemtanúi lesznek, hogy a szomszédos szafari parkban meggyilkolnak egy orrszarvút az értékes szarva miatt. Minden ember közül Thabo nagybátyját, Vusit gyanúsítják. Most Thabón és új barátján, Emmán múlik minden, ezért úgy döntenek, hogy elkapják a bűnözőket, akik ezt tették.

Ajánlatunk


Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar vezényel: Guido Mancusi

A West End-szupersztár, Bradley Jaden első önálló koncertkörútja egyik legfontosabb állomása Budapest lesz. Trieszt, New York és London után júniusban a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon ad egyedülálló koncertet. A világsztár számos színpadi musicalben szerepelt, jelenleg az egyik leghíresebb és legelismertebb brit zenés színházi előadó.

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Kövess minket!


További ajánlataink


Gamer Symphony 2024

Budafoki Dohnányi Ernő Szimfonikus Zenekar, MVM Dome

Gamer Symphony – látványos game music show ikonikus videójátékok zenéjével, pazar, az eredeti videójátékok hangulatát idéző látvánnyal, táncprodukcióval és cosplay-show-val.

Madame Tussauds Budapest

Madame Tussauds, Palazzo Dorottya

A világ legújabb Madame Tussauds Budapest produkciója 52 magyar és nemzetközi élethű viaszfigurával, lélegzetelállító installációkkal és rengeteg élménnyel.

Beethovennel a szabadban – 2024 július A Nemzeti Filharmonikusok koncertsorozata Martonvásáron

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!