Program


Telitalálat!

Telitalálat!

JOAO BETHENCOURT: TELITALÁLAT! – magyarországi ősbemutató
A Szentendrei Teátrum produkciója
Esőnap: augusztus 8., 9.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. augusztus 7. vasárnap, 20:00

A magyar származású szerző vígjátéka Rio de Janeiróban játszódik, de játszódhatna bárhol, ahol az emberek hétről hétre TOTÓ szelvényeket töltenek ki annak reményében, hogy a telitalálattal megütik majd a főnyereményt. A fergeteges komédia pálfordulások sorozatán keresztül mutatja be, hogy a pénz, a gazdagság - vagy ezeknek csak puszta ígérete is – mennyire kiforgathat bennünket addig ismert önmagunkból.

Belépőjegy: 3800 Ft, early bird kedvezménnyel 2016. június 19-ig: 3500 Ft!

A programváltozás jogát fenntartjuk!

ESŐNAPOK – INFORMÁCIÓK
Az előadásokra vonatkozó szabályzat eső esetén

Rossz idő esetén az előadás elmaradásáról vagy az esőhelyszínen való megtartásáról a színház legkésőbb az előadás napján 15 óráig a www.szentendreprogram.hu honlapon közleményt ad ki.
Amennyiben közlemény kiadására nem kerül sor, úgy a színház az előadás megtartására készül az eredeti helyszínen.  Szükség esetén az előadás megkezdésével várunk. A szervezők fenntartják a jogot, hogy az előadást a helyszínen is lemondják.
Az előadás elmaradása esetén a jegyek a kijelölt esőnapra érvényesek, amelynek időpontja a jegyen és a www.szentendreprogram.hu oldalon is olvasható. Amennyiben az előadásnak kijelölt esőnapja is van, a megvásárolt jegyeket nem áll módunkban visszaváltani. 
Amennyiben az elmaradt előadás az esőnapon is lemondásra kerül, a jegyeket visszaváltjuk az elmaradt előadást követő 14 napon belül a vásárlás helyén.  A jegyek visszaváltására az elmaradt előadás napján nincs lehetőség.
Amennyiben az előadást a játékidő feléig el tudjuk játszani, az előadás megtartottnak tekintendő. 


 

Ajánlatunk


Brian Blade legendás amerikai jazzdobos (Chick Corea, Joshua Redman, Bill Frisell) Magyarországon is jól ismert, még popos körökben is az egyik legkeresettebb hangszerén - Joni Mitchelltől Bob Dylanig a legnagyobbakkal játszott.

A Jazz Side Story első kiadása 2018-ban egymást követően kétszer megtöltötte a Fesztivál Színházat. Szőke Nikoletta, Gájer Bálint és zenésztársaik most emelték a tétet.

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Kövess minket!


További ajánlataink


Barabás Lőrinc Quartet & Sena Szép

Városmajori Szabadtéri Színpad

Barabás Lőrinc trombitás és zeneszerző a budapesti zenei élet egyik meghatározó szereplője. Ezen az estén az Irie Maffiából ismert énekesnővel,…

NYÁRI KÁROLY - NYÁRINDÍTÓ KONCERT

Budapest Kongresszusi Központ

Nyári Károly a koncerten a boldogság, az öröm és a szeretet életérzését fogja átadni a dalokon keresztül a közönségnek. A…

Számít-e a múzsa csókja, és egyáltalán mi az? Honnan és hogyan jön a zene, a szöveg, és minden, amit nem…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!