Program


Színházak Éjszakája 2018

Színházak Éjszakája 2018

Jártál már egyetlen éjszaka alatt 31 budapesti helyszínen? Mit szólsz, kihívás elfogadva…? Akkor készülj, mert 2018. szeptember 22-én Budapest egyik legmenőbb kulturális programjára várunk.  több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. szeptember 22. szombat

Ha képtelen vagy élni a színpaddeszka illata nélkül, és ebben a pillanatban is tisztán hallod az összezáródó bársonyfüggöny susogását, akkor vesd bele magad velünk egy kalandos éjszakába! Persze akkor is várunk, ha fogalmad sincs, mit lehet a színházon ennyire szeretni… Kapd nyakadba a várost, és mi megmutatjuk neked, mitől olyan ellenállhatatlan a budapesti színházi élet.

A Színházak Éjszakáját ebben az évben is azért szervezzük, hogy ezen a különleges alkalmon igazán közvetlenné tegyük a közönség és az alkotók kapcsolatát. Az idei programot a színházpedagógia módszerei köré építjük. Arra kértük a résztvevő színházakat, készüljenek játékos, interaktív, beavató programelemekkel, hogy közös élménnyé váljon a játék.

31 színház csatlakozott az évadnyitó színházi fesztiválhoz, mely Budapest Főváros Önkormányzata támogatásával valósul meg 2018. szeptember 22-én, szombaton.
Hetedik alkalommal is elképesztő programkavalkáddal várunk, délutántól egészen másnap hajnalig. Lesznek nyílt próbák, kulisszajárások, színházi városséták, közönségtalálkozók, interaktív élmények, tánc, zene…

Ezek után már csak azt lesz nehéz eldönteni, milyen útvonalon haladj. Azt ugyanis garantáljuk, hogy egyik programból sem szeretnél majd kimaradni! Csatlakozz a szupercsapathoz, amely rekordidő alatt járja be Budapest színházi tereit, egy felejthetetlen hangulatú éjszakán!

RÉSZLTES PROGRAM:  https://www.szinhazakejszakaja.hu/programok-2018.html

KARSZALAG VÁSÁRLÁS:
A Színházak Éjszakájára 2018. június 15. péntektől egészen szeptember 2. éjfélig 20% kedvezménnyel válthatod meg a karszalagokat, kizárólag online. Szeptember 3-tól a színházak jegypénztáraiban is lesz erre lehetőség, teljes áron.

RÉSZTVEVŐ SZÍNHÁZAK LISTÁJA:

ÁTRIUM, Baltazár Színház, Bethlen Téri Színház, Budapest Bábszínház, Budapesti Operettszínház, Dumaszínház, Erkel Színház, Hatszín Teátrum, Játékszín, József Attila Színház, Jurányi Inkubátorház, Karaván Színház, Karinthy Színház, Katona József Színház, Kolibri Gyermek- és Ifjúsági Színház, Magyar Színház, Momentán Társulat, Ódry Színpad I Színház- és Filmművészeti Egyetem, Örkény István Színház, Pinceszínház, Radnóti Miklós Színház, Rózsavölgyi Szalon Arts&Café, RS9 Színház, StúdióK Színház, Szkéné Színház, Trafó, TRIP, Turay Ida Színház, Újszínház, Vidám Színpad, Vígszínház.

 

 

Kövessen minket!


További ajánlataink


Szentpéteri Csilla & Band - Mojito koncertshow

MOM Kulturális Központ

Merüljön el a zene és vizuális művészet lenyűgöző összhangjában egy igazán exkluzív, mediterrán hangulatú koncerten!

Janikovszky-est vaksötétben / avagy a lemez két oldala

MiMozink Lurdy - Terem 1.

Egy egyedülálló képzeletszínházat élvezhet a közönség. "A lemez két oldala" címmel: Janikovszky Éva írásainak segítségével teljes sötétségben, csak a hangokra…

akár -20%
Kompasszió – J. S. Bach Máté-passiója és más szenvedéstörténetek Jegyvásárlás

„A koncert keretét Bach Máté-passiója adja, de Jézus szenvedéstörténete mellett együttérzésünket fejezzük ki más ártatlan áldozatokkal is” – foglalja össze…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!