Program


Színházak Éjszakája 2016
2

Színházak Éjszakája 2016

Színházak Éjszakája szeptember 17-én újra elvarázsol! 29 színház készül rendhagyó programokkal, műsorokkal, szenvedélyesen beavatva a nézőket a kulisszatitkokba, a játékba, a színházcsinálás rejtelmeibe.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. szeptember 17. szombat, 23:00

Színházak Éjszakája szeptember 17-én újra elvarázsol! 29 színház készül rendhagyó programokkal, műsorokkal, szenvedélyesen beavatva a nézőket a kulisszatitkokba, a játékba, a színházcsinálás rejtelmeibe. Tudta, hogy a bábok mindig emberek? Hogy van egy színház, ahol megkerülhetetlen a titkos oszlop? Vagy eljátszaná Ön is? Most ezt is lehet. Ezen az éjszakán máshogy jár a láb, máshogy szól a taps, és közelibb a hang, ami fülig ér.

Jegyárak:
- Gyermekjegy (10 éves korig) 150 Forint
- Diákjegy (10 éves kortól) 1 500 Forint
- Felnőtt jegy 2 500 Forint

Egy karszalaggal egy éjszaka, ki tud a legtöbb helyszínre eljutni?

Az előző évekhez képest az új tagok között köszönthetjük idén a Baltazár Színházat, az RS9-t, a Turay Ida Színházat, valamint a Vidám Színpadot. További résztvevő színházak: Átrium Film-Színház, Bethlen Téri Színház, Budapesti Operettszínház, Budapest Bábszínház, Dumaszínház, Játékszín, József Attila Színház, Jurányi Inkubátorház, Karinthy Színház, Katona József Színház, Kolibri Gyermek- és Ifjúsági Színház, Madách Színház, Magyar Állami Operaház, Momentán Társulat, Örkény István Színház, Pesti Magyar Színház, Pinceszínház, Radnóti Miklós Színház, Rózsavölgyi Szalon Arts & Café, Ódry Színpad (Színház- és Filmművészeti Egyetem), Szkéné Színház, Thália Színház, Trafó, Újszínház, Vígszínház.

A programokról a Színházak Éjszakája honlapján tájékozódhat.

Látás- és hallássérültek, mozgáskorlátozottak, valamint értelmileg akadályozott közönség számára kedvezményes jegyet biztosítunk, kérjük, igényeiket szinhazakejszakaja@akkuegyesulet.hu e-mail címre írják meg!

Ajánlatunk


A német színház és film megújítója, Rainer Werner Fassbinder műve egy idősödő takarítónő és egy bevándorló szerelmén keresztül az emberi kiszolgáltatottság történetét meséli el szívszorító egyszerűséggel és tisztasággal.

A hatalmas sikerű dán film alapján készült színdarab nagy beleérzéssel és humorral szembesít bennünket azzal, milyen eufóriával és milyen fájdalmakkal jár, ha az ember megpróbálja elengedni a kontrollt.

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

Kövess minket!


További ajánlataink


Az Özvegy Karnyóné

Új Színház

Az Özvegy Karnyóné vérbő komédia, sok zenével az esendőségről, tele fordulattal, szerethető karakterrel, versengéssel, ármánnyal és persze szerelemmel. És, hogy…

De Profundis - Fülei Balázs zongoraestje

Zeneakadémia, Nagyterem

A Liszt Ferenc-, Artisjus és Junior Prima díjas zongoraművész, Fülei Balázs "De Profundis" koncertjén Chopin, Beethoven, Bartók, Messaiaen és Liszt…

A Jóbarátok egyik írójának komédiája rengeteg humorral mutatja be az emberi játszmák változatos és hol vérre menő, hol röhejes természetrajzát.

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!