Program


SZENTPÉTERI CSILLA & BAND
10

SZENTPÉTERI CSILLA & BAND

Szenvedélyes muzsika, varázslatos látványvilág, igazi újév nyitó hangulat!  több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. január 2. kedd, 19:00

A népszerű zongoravirtuózt és zenésztársait 2014-es nagyszabású koncertjük óta nem láthatta a budapesti közönség, de most a rajongók nagy örömére visszatérnek a főváros legnagyobb koncerttermébe és pazar estét ígérnek mindazoknak, akik komplex audio-vizuális élménnyel, fergeteges hangulatban szeretnék indítani az új évet. 

Szentpéteri Csilla nem csak kivételes képességű előadóművész, de kreatív szellemű zeneszerző is, aki egyformán otthonosan mozog a régi korok zenéjében és a modern hangstúdiók világában. Saját szerzeményeiben és átdolgozásaiban a klasszikusok eleganciája találkozik a latin zenék vérpezsdítő ritmusával, a blues nosztalgiájával, a jazz játékosságával, szabadságával, a rock elementáris erejével és a filmzenék monumentalitásával. 

Kiváló zenésztársaival ismét páratlan zenei utazásra invitál bennünket térben és időben egyaránt. 
Újévi koncertjén megszólalnak az elmúlt évek legnépszerűbb szerzeményi és átiratai, valamint a decemberben megjelenő legújabb lemezének vezérdallamai is.

Az est vendégművésze Szekeres Adrien!  

Csilla szívesen lát vendégül koncertjein más művészeket és szereti, ha az instrumentális zenén túl az emberi hang is megjelenik előadásaiban. 2017 tavaszán kezdődött közös munkájuk Szekeres Adrien énekesnővel, akiben Csilla megtalálta azt a kifinomult és mégis erőteljes, professzionális előadót, akivel kreatívan tudnak együtt dolgozni Puccini operáitól kezdve egészen Leonard Cohen balladái-ig.

A látvány!

Szentpéteri Csilla a zenén túl mint mindig, most is gondoskodik páratlan vizuális élményről. A színpad 4 különböző pontján 4 nagyméretű LED-falon kifejezetten zenére komponált varázslatos vizualizációk, lélegzetelállító filmek  egészítik ki hatásosan a virtuóz, dinamikus, vagy éppen szenvedélyesen lírai szerzemények hangulatát. Ez az esztétikai élmény szintén hozzájárul ahhoz, hogy a zene kivételes, katartikus ünnepévé varázsolja ezt az ünnepi estét.

És a Band, akikkel a hangulat garantált:

Kormos János – gitárok

Kovács Ferenc – trombita, hegedű

Szabó Tamás – szájharmonika

Hárs Viktor – bőgő, bass

Szendőfi Balázs – bőgő, bass

Takács Márton – percussion

Kaszás Péter – dob

Kovács Norbert – dob

Ajánlatunk


Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak. Magyarország több nagyvárosa mellett Vecsésen a Bálint Ágnes Kulturális Központ színpadán is fellépnek.

Kövessen minket!


További ajánlataink


A Margitszigeti Színház a Nemzeti Összetartozás Napját a Nemzeti Filharmonikus Zenekarral ünnepli ez évben is. Közreműködik: Balázs János Kossuth-díjas zongoraművész,…

Pintér Béla - Darvas Benedek: Gyévuska Szép

Pintér Béla és Társulata, UP Rendezvényterem

A Gyévuskában tisztek, honvédek, hozzátartozóik, munkaszolgálatosok bonyolítják a második világháború korában játszódó cselekményt Pucciniba oltott slágerek, magyar nóták és katonaindulók…

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!