Program


Szentpáli Roland és a Budapesti Vonósok

Szentpáli Roland és a Budapesti Vonósok

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. november 17. szombat, 19:30

Műsor:

L. Boccherini: d-moll szimfónia (Az ördög háza) G. 506
L. Boccherini: B-dúr csellóverseny G. 482

szólót játssza: Szentpáli Roland – tuba

Szentpáli Roland - Szy Katalin: Éva – ősbemutató
közreműködik: Tompos Kátya

Szenpáli Roland: Chill Fantasy – magyarországi bemutató
közreműködik: Révész Richárd – zongora; Weisz Nándor – wawe drums
vezényel: Cser Ádám, koncertmester: Pilz János, művészeti vezető: Botvay Károly

A tubáról sokan úgy gondolják, hogy kedves, ám nehézkes és bumfordi hangszer. Hogy ördögi virtuózitásra ad lehetőséget, s hogy egészen meglepő effektusok megszólaltatására is képes, azt csak azok nem tudják elképzelni, akik még nem hallották Szentpáli Roland játékát. A fenomenális hangszeressel – idehaza éppúgy, mint külföldön – az utóbbi években mind gyakrabban találkozhatunk zeneszerzőként is. Stílusa abszolút nonkonformista, szinte nincs olyan hatás, amitől elzárkózna, mindenféle zenére a legnagyobb nyitottsággal tekint. Zenei világképének széles horizontja előadóművészi habitusát is meghatározza, a középkori muzsikától a kortárs szerzők darabjaiig, mindenben szívesen kipróbálja magát. Nekünk nem is marad más, mint a csodálkozás.

Ajánlatunk


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai húzódnak meg. Egyszerű, de nagyszerű ötlet, ami tökéletesen működik.

Kövess minket!


További ajánlataink


Az Özvegy Karnyóné

Új Színház

Az Özvegy Karnyóné vérbő komédia, sok zenével az esendőségről, tele fordulattal, szerethető karakterrel, versengéssel, ármánnyal és persze szerelemmel. És, hogy…

Carmen

Budapesti Operettszínház

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!