Program


Szatmári Orsi - Életem filmje (acoustic koncert)

Szatmári Orsi - Életem filmje (acoustic koncert)

Az eMeRTon-díjas énekesnő, énekmester várva várt, exkluzív koncertet ad 2024. április 20-án ’Életem filmje’ címmel. Az akusztikus koncerten elhangzanak saját szerzeményei és azon dalok az elmúlt 20 évből, mely Orsit országszerte ismertté tették. Különleges hangját egy szál zongora, handpan és vokál kíséri majd.  több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 20. szombat, 19:00

Szatmári Orsi eMeRTon-díjas énekesnő, énekmester.

26 éve tevékenykedik aktívan a magyar könnyűzenei életben énekesként, dalszerzőként. Olyan ismert főcímdalok fűződnek a nevéhez, mint Friderikusz Sándor műsorához készült ’Meglepő és Mulatságos’ és a ’Barátok Közt’ telenovelláé.
Saját szerzeményeinek kiadása mellett számos hazai produkcióban is részt vett (AKT, Bionic, Irigy Hónaljmirigy, Máté Péter Emlékzenekar, Cserháti Zsuzsa albumán való közreműködés), melynek révén arany-, illetve platinalemezt kapott.
A 2008. évi Eurovíziós Dalverseny magyarországi döntőjében is részt vett.
Vezető énektanára volt hét évig az X-faktor zenei tehetségkutató show-műsornak, illetve a mai napig hivatásos művészek és magántanítványok hangját képzi.
Védjegye a dinamikus, szórakoztató színpadi jelenlét. Különleges hangjával, karizmatikus, nőies megjelenésével varázsolja el a publikumot saját dalaival, valamint korunk hazai és világslágerein át.

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Kövess minket!


További ajánlataink


Postmodern Jukebox: The ’10’ Tour Szép

Müpa, Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem

A zongorista-hangszerelő Scott Bradlee 2011-ben indította útjára Postmodern Jukebox elnevezésű projektjét, amellyel tíz éve töretlen sikerrel turnéznak, és amely minden…

LA VOCE VITA

Budafoki Dohnányi Ernő Szimfonikus Zenekar, Erkel Színház

Koltai Róbert a La Voce Vita sztárvendégeként. Az év duettkoncertje Szekeres Adriennel, László Boldizsárral és a Budafoki Dohnányi Zenekarral.

Magyarország EU-s csatlakozásának 20. évfordulóját ünnepli a nyitókoncert, amit a Budapesti Tavaszi Fesztivállal egyidős, világhírű Chamber Orchestra of Europe ad…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!