Jegyvásárlás


Szakcsi – Grencsó Tektonika

Kiválasztott időpont:


 

A térképen kiválasztott asztal alapértelmezésben 2 fő részére szól. Amennyiben1 fő részére szeretne asztalt foglalni, a Kosár felületén a Kedvezmény fülalatt lesz lehetősége kiválasztani az Asztal 1 fő részére opciót.

Amennyiben több asztalt szeretne foglalni, szeretnénk felhívni a figyelmét, hogy az asztalok esetleges összetolását csak a következő módokon tudjuk megvalósítani:
ALSÓ SZINT – oszlopokban tolhatóak össze az egymás melletti asztalok, példa: 111-es asztal a 112-es asztallal, utána 113-as asztallal, és így tovább;
FELSŐ SZINT – sorokban tolhatóak össze az egymás melletti asztalok, példa: 31-es asztal a 41A-s asztallal, utána 41B asztallal, és így  tovább. 

Amennyiben több asztalt foglal és ezek összetolására volna igénye, kérjük jelezze nekünk telefonon a +36 1 216 7894-es számon.

Egyéb kedvezményes foglalás (diákkedvezmény, ZAK kedvezmény, stb.) kizárólag személyesen a BMC recepcióján lehetséges.

Technikai okok miatt a Könyöklőkhöz online maximum két főre tud asztalt foglalni. Amennyiben harmadik fél csatlakozna Önökhöz, úgy a részére pótjegy váltása kizárólag személyesen a BMC recepcióján lehetséges.

Erre az időpontra már nincs szabad jegy.

Az Ön által választott időpontra minden jegy elfogyott. Kérjük, válasszon másik időpontot!

Tájékoztató a koronavírus-veszélyhelyzet miatt elmaradó előadásokkal kapcsolatban

A magyar kormány határozata alapján számos partnerünk eseménye elmarad vagy más időpontban kerül megrendezésre. A visszaváltás vagy a jegycsere módjáról a rendezvényszervezők döntenek. Bővebb információért kattintson ide!

Tisztelt Ügyfelünk!

Mint a legtöbb weboldal, a Jegy.hu is cookie-kat használ a működéséhez. Tudomásul veszem, hogy az InterTicket számomra releváns, személyre szabott ajánlatokat igyekszik összeállítani, amelyhez számos személyes adatot használ fel. Az adatkezelés szabályait az Adatkezelési Tájékoztatóban megismertem, azokat elfogadom.

Hozzájárulok