Program


SZABÓ BALÁZS BANDÁJA

SZABÓ BALÁZS BANDÁJA

Szabó Balázs dalszerző-énekes, multiinstrumentalista zenész, bábszínész és mesemondó.  több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. július 20. péntek, 20:30

Szabó Balázs dalszerző-énekes, multiinstrumentalista zenész, bábszínész és mesemondó. Előadói pályáját egy szál gitárosként kezdte, de mára az ország egyik legnépszerűbb zenekarát vezeti. 2009-ben alapította meg a Szabó Balázs Bandáját, amellyel sajátos zenei és szövegvilágot alakított ki, ebbe hívja újra és újra kalandozni követőit. A magyar népzenét a könnyűzene különböző válfajaival és gyakran klasszikus zenei hangszereléssel ötvöző Szabó Balázs Bandája eddig négy nagysikerű lemezt jelentetett meg: a Fonogram-díjas Élet elvitelre című albumuk után 2018 tavaszán jelentkeztek a legfrissebb albumukkal, melynek címe Rajtad felejtett szavaim. A zenekar állandó vendége a meghatározó fesztiváloknak, az elmúlt években számos teltházas koncertet adtak Magyarországon és a határontúlon, és olyan neves fesztiválon is bemutatkozhattak már, mint a hollandiai Eurosonic, ami Európa legnagyobb showcase fesztiválja. Pályája során Szabó Balázs több díjat is elnyert, kivételes előadói munkássága elismeréseként 2016-ban ő vehette át "az év férfi előadója" díjat a Petőfi Zenei Díjkiosztón.

A Szabó Balázs Bandája tagjai:
Acsády Soma – basszusgitár
Ferencz László – dob
Harangozó Sebestyén – gitár
Ölveti Mátyás – cselló, vokál
Szabó Balázs – gitár, hegedű, ének, kaval

Ajánlatunk


Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

Angélique Kidjo dalaiban szívesen működnek közre a jazz, a soul, a pop világsztárjai, és ugyanúgy örömmel dolgozik együtt fiatal producerekkel, mint ahogyan nekiáll egy az egyben feldolgozni egy klasszikus Talking Heads-albumot. Hatalmas és befolyásos zenei és emberi nagyság - látni és hallani kell!

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Kövess minket!


További ajánlataink


Az Özvegy Karnyóné

Új Színház

Az Özvegy Karnyóné vérbő komédia, sok zenével az esendőségről, tele fordulattal, szerethető karakterrel, versengéssel, ármánnyal és persze szerelemmel. És, hogy…

Másnap - Beck Zoltán és Szűcs Krisztián koncertje - VárkertFeszt 2024 Szép

Várkert Bazár, Öntőház udvar

„Tudathasadásos este: az előadók (Beck Zoli és Szűcs Krisztián) élnek, a szerzők (CsehTamás és Csengey Dénes) már nem." – Bérczes…

A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű.…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!