Program


Sweet Charity

Sweet Charity

A musicalt Federico Fellini Cabiria éjszakái című világsikerű filmje alapján írta a Neil Simon-Cy Coleman-Dorothy Fields trió. A zenei világ a '30-as évek Amerikájának jazz-, swing- és spirituálé világát követi.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2015. április 23. csütörtök, 19:00

Neil Simon-Cy Coleman-Dorothy Fields: Sweet Charity
- musical -

Charity Hope Valentine a New York-i éjszakában dolgozik - ahogyan ő fogalmaz: adakozik -, egy lepukkant lokálban táncol és vadidegen férfiakat tesz boldoggá. Szívének rejtett csücskében azonban egyetlenegy vágy él, az, hogy végre valaki őt ajándékozza meg a boldogsággal. Valaki, aki szereti, aki nem csapja be, nem csalja meg, nem lopja el a pénztárcáját, és nem használja ki. Mert Charity csak ilyen férfiakkal találkozik, és minél jobban hisz nekik, annál csúnyábban végzi. Minél nyitottabb szívvel közeledik az emberekhez, annál komikusabb helyzetekbe kerül. Aztán egy szép napon ez a szeretnivaló lány bent ragad egy liftben egy fiúval, aki végre kedves, rendes és... klausztrofóbiás. Talán most rámosolyog a szerencse. Talán most sikerül.

A Sweet Charity című musicalt Federico Fellini Cabiria éjszakái című világsikerű filmje alapján írta a Neil Simon-Cy Coleman-Dorothy Fields trió. A darab ősbemutatójára 1966-ban került sor a Broadway-n, Bob Fosse rendezésében, akinek neve már ismerős lehet a szombathelyi közönségnek a Kabaré és a Chicago bemutatói kapcsán. A musicalben - melynek zenei világa a '30-as évek Amerikájának jazz-, swing- és spirituálé világát követi - olyan, azóta már világslágerré nőtt dalok hangzanak el, mint a Momentán vagy a Big Spender.

Zenekar:
Zongora: Maronics Ferenc/Wolford Benjamin
Dob: Kovacsics György
Basszusgitár: Kovács Attila
Trombita: Németh Imre
Szaxofon: Hotzi Ferenc/Hotzi Péter

 

Ajánlatunk


Mesterien megírt brit komédia az 1980-as évek világával, igazi sztárszereposztásban! A Fórum Színház legújabb vígjátéka rólunk mesél, kacagtató helyzetekkel és imádni való karakterekkel.

Megújult műsorral, új fellépőkkel térnek vissza az Illúzió Mesterei Gödöllőre!

Kövess minket!


További ajánlataink


Egység és sokszínűség. A Nemzeti Filharmonikusok 2024/2025-ös évadának koncertjei bejárják a hangverseny repertoár valamennyi fejezetét, tallózva régi és új között.

Madame Tussauds Budapest

Madame Tussauds, Palazzo Dorottya

A világ legújabb Madame Tussauds Budapest produkciójában 52 magyar és nemzetközi élethű viaszfigurával, lélegzetelállító installációkkal, rengeteg élménnyel, hang- és fényjátékkal,…

Az Anconai szerelmesek habkönnyű története szenvedélyesen és szellemesen vallja, hogy élni voltaképpen nagyszerű dolog, és hogy mennyi örömöt találhatunk egy…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!